Alla Hjärtansdag


Det var ett tag sedan nu jag skrev här. 
 Orken och lusten har inte funnits. 

Här kommer en liten uppdatering. 
  Jag har strålats färdigt och även ätit en omgång cellgifter. Har nu haft paus från "allt" men ska imorgon börja med cellgifter igen och då i högre dos i 5 dagar sedan paus i 3 veckor för att sedan äta 5 dagar paus i 3 veckor  och så ska jag göra i 6 månader. 
  Jag har fått tillbaka en ny tumör men den hade minskat under strålningen. I maj ska jag göra ny mr-röntgen så då får vi se hur den ser "ut" men så länge jag mår "bra" så kommer det inte att göras något. 
 Dock har jag till och från en heldel ont så jag får ta morfin. Känner att mitt tålamod är bättre oxå. När jag precis kommit hem så var mitt tålamod så dåligt, kunde bli arg på minsta grej. 
 Dock det här med ljud är något som är jobbigt,  speciellt plötsliga höga ljud.

Något som är j*vligt jobbigt är oxå att vi ska berätta för barnen att jag ska dö. Dock ska vi inte säga just att jag ska dö utan något "annat" typ att jag ska bli en stjärna eller ängel. Vi (jag & Jonas) ska till en kurator på tisdag och få hjälp med hur vi ska säga m.m) Vill inte säga något, vi vet ju inte när jag kommer att göra det. Fan fan fan vad jag vill skydda dom från det.


RSS 2.0