solig lördag =)

Vilken underbar lördag det är idag! Vaknade och solen står högt på himlen ME LIKE!
 Har varit uppe en sväng hos Helena och druckit kaffe, hade även med lilleman oj oj vilket passande det är när man inte är hemma hos sig själv, föredrar faktiskt att folk kommer hem till oss nu men samtidigt kan man inte kräva det heller.
 Sedan har jag städat av huset, vad fort det går när man väl sätter fart och speciellt när lilleman sover.
Nu snart ska lilleman åka till farmor och farfar för att sova där i natt, det är första gången vi sover ifrån varandra faktiskt men det kommer att gå hur bra som helst är inte det minsta orolig faktiskt.
 Jag och Jonas ska ner till Varberg på 120-årskalas min gudfar och en kompis till honom ska fira att dom fyllt/fyller 60år!

 Ha en bra lördag kväll och ska jag vara ärlig (och det ska man ju) så hade det varit skönt att sitta hemma i soffan ikväll igen och ätit godis!

mys

Det blev ingen babysim idag. Mårten somnade ute i vagnen efter att vi hade varit hos Ulrika. När han vaknade märkte jag att han inte hade sovit färdigt så jag gav han välling och sedan la vi oss i soffan, han somnade om jag och tittade på TV. Sååå skönt verkligen. Där låg vi en bra stund innan han vaknade och jag fick ett telefon samtal som var viktigt, berättar mera om detta när jag orkar. 

Idag har jag griljerat första julskinkan *mums* (fast dom kallar det helgskinka)  och den har även prov smakats tyckte dock att den var lite för salt.

 Nu ska det göras tacos sedan köpas godis, synd att det inte finns någon riktigt bra godis affär här i Fritsla utan att man måste åka till Kinna men det vet jag inte om jag orkar, men godis ska jag ha så till någon affär måste jag åka till!

 Ha en bra kväll
Kram från mig

Sorg, lunchdaté och födelsedag...

Det var en konstig dag igår då det var mycket blandade känslor.
 Igår begravdes då min kära Elly, usch vad det är jobbigt med begravningar men hon blev ju 93år och har ändå levt ett härligt liv! 
 Ännu sorgligare igår på begravningen var ju att hennes enda son inte kunde delta i den då han låg på sjukhus usch vad orättvist!
 Mårten var hos Pyret under begravningen, TACK för hjälpen.

Mårten och Jönsson

Efter begravningen begav jag och Mårten oss till Kinna där vi skulle på lunchdaté med fina Stina. Vi åt Tacobuffé på Punkten. Efter det så åkte jag till Visko där mamma möte upp, jag var ute efter ett par stövlar och hittade även ett par som nog blir bra får känna in dom först. Min mamma var snäll sombetalade dom dessutom TACK snälla mamma.
 Sedan begav vi oss ner till Varberg för att fira min mormor som fyllde 81år igår. GRATTIS!!
Mamma hade fixat mat, potatisgratäng, köttbullar, skinka och en massa olika frukert gott var det!

Födelsedags barnet!


Kusin barn Jakob och kusin Vevve


Kusin Elin!


Systrar!


Pappa och Stig


Mårten äter tårta, har även fått på sig pyjamasen!


 När vi väl kom hem jag och Mårten efter en lång dag kvart i tio så satte jag på datorn för att blogga, men han knappt starta den innan jag in såg att detta orkade jag inte och bara stängde igen den och gick och la mig. Det var en tuff dag igår helt klart med många olka känslor!
 
Idag är det nya tag, ska ner till Ulrika och barnen en sväng sedan ev. bada har inte bestämt mig än!
  Men annars blir det en lugn fredag, ska köpe en massa godis och bara vara i soffan med familjen ikväll och det ska bli så skönt!!
 

Några bilder som är tagna när vi var hos Emma


Ella bus....


Corre har fastnat med rumpan i en hink....


Marléne testar att vara tvillingmamma.

Tisdag och Onsdag

Har tyvärr inte hunnit blogg dom senaste dagarna förlåt mig!

Igår på fm var vi hos Emma E och fikade med dom andra mammorna och barnen. Direkt efter det var det dax för mig att jobba, ja just det, det var det roliga passet 12-21.30 *not* och sjukt mycket folk oxå i och med att det är höstlov nu. Rekomenderar er verkligen inte att åka iväg och bada nu denna veckan utan bespara er den stressen som det är i badhuset.
  Igår hade jag mitt första Wet-West pass ojoj vad nervös jag var och kan säga att pressen låg högt på mig då många deltagare verkligen kan det här med Wet-West.
 Tyckte själv att det gick ok, några av deltagarna tycket att det var ett tufft pass så de flåsade en del.
Efter passet och vi hade strechat så kliver det fram en farbror och säger: Jag är inte mycket för att ge beröm, men du var duktig *stolt* mm det var kul att höra vem vet kanske jag kan ta ett pass till fram över ;)
 
Idag onsdag har jag oxå jobbat 7.15-15.30 kan säga att åter igen var det mycket folk. Ojoj och alla ska ju ha mat samtidigt *suck* kan dom inte bli hungriga på olika tider. Men vi rodde det i hamn, vi hade ett bra flytt vi som jobbade idag!

 Sedan hämtade jag Mårten som var hos Ulrika och barnen, de hade haft hur skoj som helst då även dom stora har varit hemma idag!
 Nu är det mat,tvätt och soflägge som gäller här.

Imorgon blir det en jobbig dag med begravning av min kära Elly och sedan fira min mormor som fyller år, snacka om att det kommer att vara dubbla känslor imorgon!

 Ha en bra kväll och ta och krama någon lite extra idag!

Hektisk men trevlig dag

Sov länge jag och Mårten idag åhh vad skönt det var!
  Sedan åkte vi ner till Therese och Milo och dit kom även Caroline, Miranda, Benjamin och Hella. Var så kul att träffa dom. Hellas mage var rund och söt!!

 Efter lunch och en snabb fika var jag och Mårten tvugna att tacka för oss och åka. Tack snälla Therese för idag, det var jätte god mat och tack Carro för fikan!!

 Mårten skulle upp till sin farmor medans jag och Silvia pysslade med julkort nu på em. (kommer bilder sedan på korten) Som vanligt så fick jag gjort några fler än vad Silvia fick :P men hennes är ju helt klart mera välarbetade och igenomtänkta.  Upp och hämta Mårten för att sedan åka till Petra och ge henne en födelsedagspresent till henne, hon fyller imorgon men jag jobbar så kan tyvärr inte fira henne då så det fick bli idag!
 Ikväll var vi uppbjudna till Marcus på middag, blev sent kl åtta men mycket gott var det! TACK "lillebror"

Nu ska jag snart gå och lägga mig är helt slut!! Imorgon blir det ev.fika hos Emma E om vi orkar innan jag ska iväg och köra mitt lång pass 12-21.30

 Jo förreseten måste beröma Försäkringskassan, kom på att jag inte lämnat in någon ansökan om föräldrapenning ringer idag och berättar mitt ärende och dom fixar det på studs!! Snacka om bra service!! ME LIKE!!






Therese och Milo!


mys och bad =)

Först kom som sagt Nattis och Fiffi hit på lite fika. Silviakakan blev helt klart godkänd av dom och det är ju kul!
 Mårten har inte varit ritkigt på humör idag när han ska sova =( helt hysterisk men ändå jätte trött. Men nu ikväll när pappsen la honom så gick det hur bra som helst så det kanske beror på mig :S

 Efter fikan åkte vi ner till Kaskad för att bada lite, hur mysigt som helst. Lova, Ulrika och Albin följde oxå med. Dom är som sjöodjur alla tre barnen ;) så kul att se.


Albin åker rutchkana






hestravik

Igår kväll spenderade vi tiden på Hestravik. En jättemysig resturang och väldigt god mat var det. Sedan är det ju det där men fin mat, man blir ju inte mätt direkt men visst man är ju inte hungrig heller efter tre rätter! Men det kan vara kul ibland och äta fin mat. Till förrätt åt jag hjort med någon svampkräm, till huvudrätt åt jag fisk med smörslungade rödbeta och potatis och till efterrätt blev det glass, chokladsås, strösel och maränger.
 Vi var hemma redan vid halv nio så vi fick lite kväll hemma oxå och det var skönt.
Nu har jag bakat en Silviakaka och Helena kommer om en sväng hon vill nog provsmaka den. I em ska jag träffa Nattis en sväng och sedan ska vi ner till Kaskad och bada. Pappan i huset ska in och kolla på Elfsborgs matchen på VIP plats, hehe han som inte ens är så intresserad av fotboll men det är klart blir man bjuden så kan man ju inte tacka nej :P






En glad skit som hade svårt för att sitta stilla!


Gott med glass och chokladsås

snabb bloggar

Ja idag är det fullt ös verkligen här. Direkt efter frukost begav jag och Mårten oss in till stan för att reklamera våran trapp grind som gick sönder igår, vi måste verkligen ha en grind. Men så klart så gick inte det för dom måste ringa firman som i sin tur har öppet på måndag först så det var bara till att ta grinden under armen och åka igen. Den funkar om man har den stängd hela tiden så det får vi ha.
 En snabb in och titta på HM, köpte mig ett par byxor, snabb sväng till Kaphal där blev det en fusk krage+sturmpor+ haklappr till lilleman.
 I Dalsjöfors har det öppnat en jätte mysig affär åk dit vet ja och spana in läget, den heter Le och Landa och har allt möjligt, barnklädern barnleksaker, te, pynt, tjejkläder av märket Pulz som även Shop Around The Corner i Kinna här.
 Nu är man bara hemma för att piffa till sig, för snart ska vi iväg och gå ut och äta med svärfar som ju fyllde 60år härom veckan. 
 Vet dock inte om det går att piffa till sig när man känner sig sliten, trött och ont i nacke vet ej om det är en liten förkylning på G.
 Nej måste kila nu!!
Ha en bra em/kväll

tittar in

Tittar in och säger Hej till mina läsare. Mårten och hundarna ligger och sover och jag slappar framför datorn en sväng. Var nere hos Ulrika och barnen och lekte lite och fikade. Men som sagt nu görs det inget och det är riktigt skönt det :)
 Ikväll blir det ev. innebandy får se hur orken är!
Kram


Bloggen funkade inte igår

När jag skulle logga in och blogga igår så kom jag inte in, så igår blev det inget inlägg som ni kanske märkte ;)
 Igår var det torsdagsfika hos Anna och Meja, igår kom även Linda och Tilda en sväng och det var så länge sedan man träffa dom då Linda har börjat jobba och Tilda börjat inskolning på dagis.
 Igår em så blev det lite städning och fixa lite pannbiffar till sambon. Emma J kom ner en sväng och drack kaffe med mig, i morses åkte hon och Nathalie till Island guuud vad kul för henne hoppas att det blir hur lyckat som helst!
 Sedan åkte jag, Helena och Mårten till Silvia och MAX-Klubben. Hon har blivit stor sedan man såg henne sist men nu är det ju bara 10 dagar kvar så spännande. Igår bjöds det på klyftpotatis och fläskfilé gryta, gott var det. Till efterrätt så blev det kladdkaka med grädde.
 Vi kom hem rätt sent så sedan blev det inte mycket gjort.
Nu ska vi ut och gå med Ulrika, Nala, Lova, Erica och Freja.
 Ha en skön fredag!


Mårten har hittat Mejas leksakslåda


Meja


Härliga träd utanför Silvia och Tobbe.


Härlig utsikt från Silvia och Tobbe.


En ledsen Mårten men en happy mamma


Goa vännerna!!


Tobbe och Mårten grejar med gräsklipparen som är ny inköpt


Finaste magen =) bara 10 dagar kvar till BF!! (kan ju dock går fortare eller längre)

Greys

 Idag åkte vi upp till öppna en sväng. Lek, sång, fika och lek man kan ju säga att lillskrutten gillar det helt klart.
Går vi hemma en dag bara jag och plutten så blir ju han helt klart rastlös, undra vem han har fått det ifrån :P
  Sedan var det dax för mig att åter igen åka och jobba *suck* idag var det fjärde kvällen jag jobbade lite trött på det vill vara hemma och mysa med familjen ju. Jag och Jonas har inte ätit middag sedan i fredags ihop, och imorgon blir det inte heller då jag ska till Silvia på MAX-Klubb ska bli så kul att träffa henne känns som en evighet sedan. Men sedan kan jag säga att det hade varit skönt att vara hemma imorgon kväll men så är det inte. Det kommer att komma kvällar då jag inte vill vara hemma.
 Nej nu ska jag lägga mig för att sova.

Glöm inte att berätta för dina nära att du älskar dom!!

HÖSTFEST

Ja det var det idag på öppnaförskolan. Det var mycket föräldrar och barn idag men mysigt var det. 
 Det bjöds på korv i bröd och sedan glass till barnen och kaka till oss vuxna. Efter det var det fiskdamm men Mårten är lite för liten för det och sedan skulle jag oxå jobba så vi åkte innan den.
  Ja som sagt idag har jag jobbar igen, känns inte som om jag gjot något annat den sista tiden, är ju inte van att jobba så här mycket :P
 Idag var det tufft lite rörigt med att få in personal men till sist så löste det sig.
Nu ska man gå och lägga sig för att ta tag i en ny dag imorgon och mera jobb!
 
Kram på er alla


Det är gott med glass. Mårten var lite skeptisk i början men inte Corre


Men sedan kom han igång.vKladdigt är det. Tur man tog av tröjan!


Även Edwin och Ella mumsa glass.

grattis älskling!!

Ja idag är det sambon som fyller 23 år ;) nja så ung är han väl inte men nästan :P Han har väl inte blivit firad jättemycket av oss idag men liite i alla fall. Han fick två marschalhållare och rosor. Han önskade sig inget och det är super svårt att köpa till en som har allt, men men något litet blev det i alla fall, man vet aldrig när det kan komma mera. Av mina föräldrar fick han sängkläder undra vem som önskat sig det :P jaja dum får man inte vara.
  Idag var det mamma träff nere i Istorp hos Anna och Eric. Tack för den goda maten!!

Anna och en mycket trött Eric


Söta Ronja


Kevin och Mårten leker med en bil.


Vad gör du där inne Eric?? Loke, Mårten och Kevin står utanför och undrar.

När mamma träffen var slut så var det dax för mig att jobba. Idag jobbade jag för Vattenbubblan och Carina. Hon hade informationsträff för dom nya Pelikanen badarna.
 Mårten fick följa med en sväng innan mormor kom och hämtade honom.


Han fick ett chokladkex av Carina, då ser man ut så här efteråt.

När jag kom hem sedan efter jobbet så firade vi pappan i huset. Jag och Jonas åt krabba ikväll åhh vad gott det var. Det var verkligen inte igår vi åt det. Tack snälla pappa för krabborna!




Så här kul kan man ha med inslagningspapret från pappas presenter.
 Det är kanske det man ska ge honom när han fyller 1år ;)

SORRY!

Ja då har jag inte uppdaterat på några dagar, sorry men jag har verkligen inte haft lust.
 Men här kommer en sammanfattning av min helg.
Ifredags förmiddag var jag och Mårten på öppna och lekte och hade kul. Meja gillar fröknarnas "bebis"

Man kan riktigt se hur det lyser i hennes ögon här.


Lek på öppna.

På em i fredags så åkte jag och Mårten och bada, sedan stod det lite handling på listan då pappan i familjen fyller år imorgon, dock hittade vi inget :/  åkte och handlade lite mat som vi tillagade på kvällen skulle blivit tre rätters men vi orkade inte efterrätten så det fick bli två rätters. Det var när vi kom utifrån affären som jag fick det tråkigta beskedet att min kära Elly hade gått bort!

 Ja det var fredagen det, på kvällen blev det som sagt mat, idol och godis.

Igår lördags var jag först på möte om att dom ska ha kvar öppnaförskolorna, orkar inte riktigt skriva vad som blev sagt på mötet mer än att dom ska titta på om dom inte kan upphäva beslutet av nedläggning, för det har kommit mera pengar från staten. WE LIKE!!
 Sedan igår kväll var det GBG och LADIES NIGHT som gällde. Vi var ett gäng tjejer som först gick och åt på Pasta+. 
 LADIES NIGHT var kanon bra verkligen, så det var en mycket lyckad kväll igår måste jag säga!!


Tessan och jag tar kort på varandra.










Blev inte några direkt bra bilder på grabbarna då vi satt på sidan och rätt högt upp.

Nu är det frukost sedan ska jag jobba 11-19,30 :/ känns så där kul idag, men men lovat är lovat!

Sorg i em/kväll



Kommer att sakna dig så grymt min kära "mormor".
  Jag har känt dig sedan jag var en liten liten bebis och du kan inte ana hur mycket du har betyt för mig Elly.
Vi bodde grannar länge sedan flyttade du och Gunnar upp till en lägenhet och efter det flyttade du in till Solgård.
 Du har alltid varit glad och lätt kunnat prata med dig, du har varit som min mormor då hon inte bor nära mig. Det var dig jag fråga om du tyckte att jag skulle göra en tatuering och du sa ja, hade du sagt nej hade jag nog tvekat!
Du blev ju ändå 93 år så du har ju fått vara med länge!
  VILA I FRID ELLY OCH HÄLSA GUNNAR 




GRATTIS SVÄRFAR OCH LINDA

På er födelsedag. Svärfar fyller idag 60år GRATTIS och Linda fyller idag 24år GRATTIS.
 Vi har varit uppe nu ikväll och firat Svärfar, fick jättegod smörgåstårta som var köpt här på vårat fik.
Kan ännu inte förstå hur vi 5 personer kan ha ätit upp en smörgåstårta som var beräknad till 12 personer, men man är ju mätt oxå :)




Självaste födelsedags barnet, ser lite trött ut =)

Svärmor och Mårten spelar på truma


Lite suddig bild men tycker att den säger en del om vad Mårten tycker om sin farfar.
 
Idag har jag, Emma J och Mårten bakat bullar, det är ju så gott med hemmabakade bullar och det luktar ju så gott nu efteråt oxå. Vi gjorde dubbelsats men det blir ju inte så många om man gör som jag JÄTTE stora, bättre att göra som Emma lagom stora.


Det blev några

Efter att vi hade bakat kände jag att vi behövde komma ut och få lite frisk luft och hundarna behövde rastas. Jag och Mårten gick upp till min farfars, farmors och farbrors grav och la ditt ett hjärta i mossa, tyckte att det blev fint.


Så här såg hjärtat ut


Så här blev det!

kallt

Riiiing jösses vad trött jag var när klockan ringde kvart i sex i morses, och inget varm vatten fanns det, :( så det var bara till att vaska av sig i ansiktet, men vilken tur att man jobbar på ett badhus då så att man kunde ta sig ett dopp+dusch innan man öppnade badet idag =). Idag fick jag väcka lilleman och det känns ju inte direkt kul men så glad som han blev direkt så försvann det dåliga samvetet.
Brrr vad kallt det var ute idag -8 visade termometern. Men jag hade en snäll sambo som gick ut och startade bilen så att den var varm när jag och Mårten skulle ge oss iväg, ja jag vet att det inte är bra för miljön.
 Idag på jobbet var det ganska lugnt för det var inget babysim/minisim idag, så vi han med att lyxa till det med sushi till lunch + att vi kunde gå och ha lunch ihop det är inte ofta det händer.
När jag hade jobbat så åkte jag till Kinna och möte upp Mårten och Jonas för vi skulle hitta en present till farfar som fyller 60år imorgon. Och visst hittade vi present hoppas bara farfar gillar det.
 Var alldeles för lat idag för att fixa mat så jag köpte revben och potatisgratäng *mums* vad gott! Jösses vad jag har lyxat till det idag med både köpt lunch+middag.
Idag fick det även bli en kvällspromenad för hela familjen Hultin/Larsson och det var kallt men ändå så skönt.
 Nu är det Bonde söker fru på TV sedan är det Grey´s så det blir en hel kväll i soffan, så skönt =)

     


Go still!


En sväng till stan

Idag blev det att vi tog en sväng till stan med Ulrika och Lova, ja svängen blev länge. Vi åkte tjugo över nio och var tillbax kvart i fyra. Oj vad trött man var då.
 Hittade två pussel som Mårten ska få när han fyller år eller julklapp har inte bestämt än. Sedan handlade jag tre bodys till Mårten, hitta mycket mera fint men pengarna sa stopp idag! Till mig själv köpte jag en klänning på Strands, som jag ska ha på min gudfars 60-årskalas som vi ska på om två veckor, även att jag kanske använder den när vi ska ut och äta med svärfar som fyller 60år. Nu är jag bara ute efter ett par stövlar oxå men de är ju så dyra känner faktiskt inte för att ge 500:- men det ser ut som om jag får göra det men får vänta tills nästa månad.
 Efter att ha tillbringat dagen på knalleland så var det bara det tråkiga kvar att handla mat. Men men så är det bara till att ta tjuren vid horna och göra det.

När vi kom hem så var det upp plockning av alla varor för att sedan ge lilleman mat.
 Ja så mycket mera han vi inte med innan vi begav oss upp till Ulle på tuperware party. Det var hon själv som höll i visningen. Idag fixa hon en sallad samtidigt som hon visade vilka saker hon säljer och man kan ju inte säga annat än att det är bra saker men det kostar ju en del oxå.
 Nu är det soffan och House som gäller om en stund, får väl se om man kanske somnar på soffan ikväll oxå =)


Söta Lova.



Lunch time. Mårten har spanat in lamporna.


Ni kan inte ana hur det såg ut under Mårten efter att han hade ätit, fast jag
vet inte om han fick i sig så mycket tror det mesta hamnade på golvet.


Dax för att handla mat =)


Lova han somna i bilen och sedan ville hon inte vakna


Så här ledsen blir man när pappa går ut för att hämta grejer i bilen.

För en stund sedan

Dagen har varit relativt lugn idag. Vi började med att åka upp till öppna med leka och sång.
 Idag var det inte så många där uppe så det var ganska lugnt och det var faktiskt skönt, sedan är det ju kul när det är många oxå.
Eftermiddagen har vi spenderat hemma, vi har inte gjort så mycket mest lekt och grejat.
 Mormor kom förbis en sväng så vi tog en promenad medans husse och lilltax åkte på hundkurs.
Jag och Mårten har sedan suttit här på golvet och leket, han vill gärna vara nära sin mamma just nu.




Lite suddigt kort men så här ser en av kläderna ut som Peter hade när han var liten, nu syns inte det men det men dom är vida längst ner vi fötterna.




Tipspromenad

Idag var det FVIK´s tur att hålla i tipspromenade. Jonas är "aktiv" i den klubben så föll det nu på hans lott (och min av någon konstig anledning) att ordna tipspromenaden för idag. Jag fick sitta vid start och släppa iväg alla startande hela 62st gick idag! Jag gick även sist och samlade in frågorna och fick hjälp av Lisen, Marléne med familj, Linda och Tilda, TACK för hjälpen det är guld värt att få hjälp så tråkigt att göra det själv. Mårten var hos familjen Ramstedt under tiden, TACK för att ni tog honom, underlätta ju att inte ha med honom.
 Ja sedan har det inte hänt så jätte mycket, åkte upp en sväng till svärmor och svärfar. Där fick Mårten kläder som Jonas och Peter har haft, så jävla coola, bilder kommer när han har på sig dom!
 Fixa lite mat, kasslergryta med ris men det var inte så gott, kasslern var alldeles träig och äcklig.
Nu ikväll ska jag iväg till Helena och ha söndagsmys!!! Varma mackor, film "Ps I love you" och popcorn kan det bli bättre?
 

På väg hela gänget


Edla "cyklar" det finns inga trampor så hon sparkar sig fram


Fika och lek blev det vid mål. Lagom tills vi kom under tak började det regna.


Corre med pappa Jan


Corre med mamma Marléne 


Söta Tilda

Korten är tagna av Marléne. Jag hade inte med min kamera nämligen

En go dag..

Åhh vi låg länge kvar i sängen idag och myste hela familjen (nej inte riktigt hela för hundarna var inte med) Efter frukost tog vi vårt kaffe och gick in och satte oss vid tv. Såg att det stannade en bil utanför som jag kände igen, det var Anders och Åsa´s och dom skulle hämta hästarna som var kvar i hagen här utanför och då visste jag att Tage inte kunde vara själv i bilen så det var ju självklart att han var tvungen att komma in till oss ;) åhh vad mysigt minns knappt att Mårten har varit så liten!
 Mårten tyckte det var väldigt spännande med Tage och var lite hårdhänt så man fick stoppa honom och då blev han så arg.




Snacka om att vara lik sin far!

Jag, Mårten, hundarna, Helena och Selma tog sedan en promenad runt Danskavägen, det var så skönt och även att få träffa Helena det var ett tag sedan vi pratades vid på riktigt.
 Hem och fixa till mat, idag blev det lätt mat stuvademakaroner och korv. När Mårten får "mycket" mat som han själv får välja så blir han helt till sig, så här kan det se ut då:




Ojoj är allt detta till mig :)

 I em/kväll bar det iväg på släktträff ute i Älekulla, det var mammas släkt och jag vet inte riktigt vad man ska säga om det, det är ju inte jättekul men helt ok ändå. Det som var jobbigt var ju att Mårten inte ville sitta stilla alls så man fick gå efter honom hela tiden när han kröp omkring.


Gudfar/morbror busar


Kusin Ida och gudmor Linda


Mårten äter apelsin


Alice (mormors syster) och Mormor själv!


Min goa gudmor och Mårten


Min lillkusin har tagit tårta och inte lite heller =)


Mitt gudbarn och lillkusin Elias-tok!!


Mormor och Mårten spelar på ölburk

Här sitter vi nu vid varsin dator och knappar (Jonas inne på kontoret och jag i soffan) det kallar jag verkligen lördagsmys ihop ;)
 Tv:n är på och det är så klart fotbollen som rullar hahaha vad fyndigt skrivet.
Danmark leder med 1-0 just nu.
 
 Ha en bra kväll nu ska jag ropa på sambon så ska vi gotta ner oss i soffan.



Textil och Råvarulagret

Kvällen har jag och Mårten spenderat nere i innebandy hallen och åter igen blev det VINST 7-3 mycket bra jobbat killar!
Sandared hade inte jätte mycket att komma med.
 Innan vi åkte ner till hallen så åkte vi ner till Textil och Råvarulaget för att finna en present till våran granne Gunilla som fyller 60år på söndag! Det finns mycket saker att välja på där nere ojoj man skulle behöva gå där nere många timmar för att verkligen se allt som finns där, men jag tror ändå inte att man skulle se allt.


Söta Birgitta som äger affären ger oss ett tips på present.


Eller finns det kanske något här?


Många saker är det som ni ser.






Så söta grodor, MEN jag köpte faktiskt inte någon tro det eller ej ;)


Visst är den sååå söt!?


Massa Betty Bop figurer har hon oxå.

Ja det var bara några av sakerna hon har, hon har två rum till+att jag inte tog kort på allt i de andra rummen. Så har ni vägarna förbi någon gång så måste ni gå in, ni finner en present till alla där inne. Hon har inte öppet måndag och tisdag  och lunch mellan 12-13,15 och stänger 16.00 de andra dagarna.

Nu ska vi se klart Idol här sedan sova!
 Hoppas ni har haft en mysig fredagskväll!





GE-KÅS

Igår eftermiddag och kväll så spenderade jag och Mårten tiden på Ge-Kås med farmor/svärmor. Det är alltid kul att åka dit tycker jag, fast igår var det SJUKT mycket folk *suck* men men bara till att ta sats med barnvagn och kundvagn och ställa in sig på olika mål i affären. Vi skulle köpt en Boby Car med släpp till Mårten i födelsedags present från oss, men när vi står i kassan så tyckte svärmor att hon och svärfar skulle ge den i stället, ja vad ska man säga ok!! Så nu har vi fortfarande problemet kvar jag och Jonas vad vi ska ge Mårten i födelsedagspresent men det är ju lite mera än en månad kvar så vi får väl tänka ut något bra!

 Jag köpte "inget" igår men ändå gick det på 732:- hur kan det gå på så mycket fast man inte köper något. Ok jag köpte ju något typ: en pjamas, vantar, kaffefilter, benvärmare, mugg till Mårten, kôrv, grisöron jätte god delikatess bara så ni vet (till hundarna ja), lite stämplar till scrapbooking, kalsonger ja det var nog det mesta då kanske ni kan förstå att jag blev förvånad när det kostade 732:-

 Men farmor köpte desstumera och det är ju kul (för henne hihi, näh då) jacka, tre väskor kläder ja en massa roligt, men nästa gång kanske det är min tur!


Mårten började gäspa
redan i första butiken
(farmor köpte skor)


Bland hyllor och folk dök
mormor/mamma upp!

  
Fika inne på Ge-Kås måste man göra för att få upp
blodsockret igen.

 När vi åkte hem igår si så där runt kvart i nio så åskade det som bara den, jösses hela himmlen lyste upp rejält och när vi kom till Örby så låg det snö/hagel ojoj men som tur var så slapp vi köra i det!!
 
Idag har vi varit på öppna en sväng och sedan hemma och grejat. Åkte inte och badade idag då jag kände att jag MÅSTE ta tag i vårat hem som har blivit grymt åsido satt den senaste tiden av någon anledning.
 Ikväll blir det ev. innebandy eller så kankse man stannar hemma och myser med son och sambo känns som om man har varit iväg några fredagar nu. Men vi får se det lockar ju en del att gå på innebandy oxå!

Mammafika

Idag ställde jag faktiskt klockan fast jag var ledig. För idag skulle mammor och barn komma hit och fika så det var till att gå upp och baka. Hembakt bröd och kladdkaka blev det idag. Vid halv tio kom första mamman sedan så kom dom en efter en, fast vi var inte så många ganska lagom faktiskt. Jag, Mårten, Marléne, Corre, Anna, Meja, Emma E, Linda och Tilda fast hon låg ute och sov i vagnen så henne fick vi aldrig träffa. Linda har fått ett nytt jobb så vi gratta henne med en blomma. Lider med dom att dom måste skola in Tilda på dagis redan fast dom inte vill det bara för att pappan till Tilda inte får ta pappaledigt för hans jobb :( jo om tre månader får ju han det men företaget kan inte ställa upp och ge honom det redan nu, vad är det för företag igentligen SKAMLIGT!!

 
Mårten hjälper mamma att baka.


Ser ut som Corre har fått fräknar på hakan men det är frön från brödet!


Meja smaka oxå på brödet!


Mårten var en gentleman som lät tjejerna sitta i stolarna och han själv satt
på golvet och åt deras rester! =)

Ny dag

Ja igår han jag inte blogga, förlåt. Men först på morgonen åkte vi upp till öppna jag och Mårten efter det åkte jag och jobba direkt och var inte hemma förrän 22.00 och då är man rätt trött så man knappt vet vart man är.
 Snart kommer kompisen Lova hit med sin mamma Ulrika, lite fika, lek och prat innan jag åter åker och jobbar halv tolv till nio :( lite tråkigt när man åker och jobbar på em/kväll när alla andra kommer hem men samtidigt är det skönt vissa dagar att man går hemma på dagen och man får SOVmorgon. 
 Nu får vi främmat, tjing.
Bloggar kanske ikväll!

Lek med kusin

Dagen har vi spenderat i Sparsör hos Mårtens kusin Ida och gudmor Linda. Ida är två månader yngre än Mårten så dom är i princip jämn stor nu. Jag och Linda sa att vi skulle/kunde träffas en del nu när vi båda skulle gå hemma samtidigt, men detta är andra gången bara vi träffas hihi. Ingen av oss är sur för det utan man har ju skaffat andra att umgås med, men det är alltid lika trevligt att träffas när det blir av. Efter fika, lek, lunch och liten middagslur (inte vi utan barnen) så tog vi en promenad i det fina vädret det var kallt och skönt ute. Hade tyvärr inte med mig kameran ut, det är ju så fina färger ute nu!
 Kom hem lagom tills pappan i huset skulle på dressyrkurs med liten hund, så jag och Mårten fixa kvällsmaten piroger blev det idag. Vilket jobb det är att göra piroger, tog nog närmare två och en halv timme. Och det går ju inte fortare för att man glömmer att sätta på värmen på ugnen hade bara satt på lampan *suck* snacka om att bli trött på sig själv.
 Nu sitter jag i soffan och tittar på Svenska Hollywood ojoj vilka patetiska brudar hihi.


Kusin Ida får mat

     
Lek, lek och lek


Tycker denna minnen är go!

Nej vi har inte blåst bort..

Men det var inte långt ifrån, jisses vad det har blåst. Jag, mamma och Mårten har hållt oss mestadels inne i stugan, men pappa och Jonas som har varit ute och grejat kunde verkligen bekräfta det vi hörde.
 Mårtens feber hade försvunnit på lördagsmorgonen så det var väl en så kallad 3dagaras feber. Vi (Mårten och jag) har inte gjort mycket nere i stugan utan bara slappat och tagit det lugnt och det har varit så skönt. Idag var jag iväg och tittade inne på Fynda i Falkenberg och där hittade jag ett par vinterskor till Mårten för 60 kronor, SEXTIOKRONOR snacka om tur, det var blåa med silvriga snöflingor (tar kort senare) hade väl kanske velat ha svarta men vad spelar det för roll när dom kostar 60kr.
 När jag och Mårten åkte hem så tog vi en sväng om gammlamormor det är tyvärr inte allt för ofta man träffar henne, men jag och hon skriver brev till varandra så vi håller kontakten.
 Imorgon åker vi till Sparsör till kusin Ida och gudmor Linda.
Dom bruna byxorna Mårten har på sig hade Jonas när han var liten.

Mys med morfar.


Det bästa vi har sätter vi på bordet!


Morfar ger välling för första 
gången. (han fick kramp i 
armen, snacka om att spänna sig :))


Kixi får smaka på majskrok.
(Men när hon har ätit upp den 
så blir Mårten så arg)


Kvällsvälling hos mormor


Sedan somnade han gott.


Gammlamormor och Mårten


Avslappnad still.....


 

hawaii

Det var så innebandyn var idag. Ojoj vilker Hawaii spel och från båda lagen. Det var ju en händelserik match på det viset.
Fast samtidgt är det ju inte så rolig match att titta på. Siffrorna blev till slut 5-5 i alla fall. FIF gjorde mål sedan RSK sedan FIF ja så höll det på ett tag!
 Nu är det tv en stund sedan ska jag sova, är lite trött idag för lilleman krånglade ju lite i natt men det är ju inte så konstigt med tanke på febern!

 Go natt alla läsare (om jag nu har några ;))


Jag och Mårten i sommras när vi var i GBG. Kortet taget av Hella!


En dag inne

Ja ytterligare en dag har spenderats inne. Sonen har väl inte riktigt lika mycket feber idag och det känns bra. Men han har runt 39 grader så det är ju en del. Soffan har blivit våran bästa vän de senaste dagarna hihi men men så är det. Idag kom Emma J och Natalie ner en sväng, Natalie klippte mig lite, ja jag vet att jag klippte mig förra veckan men det behövde tunnas ut lite. Om ni vill bli klippta för en liten peng (bra blir det oxå) så hör av er så får nu numret till henne.
  Nu snart bär mamman iväg på egen tid, åker till Viskafors för att titta på innebandy hoppas på vinst idag oxå!
Imorgon åker vi ner till mammas och pappas stuga, Jonas ska hjälpa pappa med att isolera rör under stugan och jag och Mårten ska bara ligga i soffan och slappa får väl hoppas att han mår bättre imorgon.
 Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan åka och kolla innebandy!


SJUKLING :(

Jaha då var vi där igen. Mårten är sjuk har feber, en hel del faktiskt idag har han varit uppe i 40,2grader lilleplutten. Så han har inte varit så kaxig idag och bara velat vara med sin mamma. Det var rätt ok på fm idag när Emma var här och fika (tack för fikat) men idag på em och kvällen så har han bara velat vara med/på sin mamma. Var lite trött på att vara inne så jag packade ner honom i vagnen och gick upp till affären åhh vad skönt det var att komma ut i friska luften och vilket skönt väder det var oxå.
 Ja som sagt det har inte hänt så mycket idag och det ser väl inte ut att hända så mycket imorgon heller.


RSS 2.0