ingen bra dag....

Idag har varit en jobbig dag.
 Ni vet en sådan där dag då allt bara är jobbigt.
Men för att trotsa allt det jobbiga så åkte jag och Mårten till öppna för att vara lite sociala, efter öppna var det hem och bara slappa. Mårten sov och ja jag vet inte riktigt vad jag gjorde!
 På em kom Ulrika, Lova och Tilda hit för att fira Mårtens 1årsdag i efterskott. Han fick en JÄTTE fin bil av Lova.
Nu ikväll var jag en sväng hos Emma, hon hade varit på Ge-Kås och köpt två pyjamasar och en jätte fin potta som ser ut som en sköldpadda! (kort på den kommer senare)

    




slappar!!




1:a advent

Åhh nu är den mysiga tiden här! Då det lyser i fönstrena nästan dag som natt!!

 Idag åkte Jonas iväg och jaga vildsvin med Fredrik, så dagen var helt öppen för mig och Mårten och göra vad vi vill! Det fick bli en tur in till mormor och morfar. Jag,Mårten och mormor gick till Åhagas julmarknad och det var väl inte jätte mycket att ha men ändå mysigt. Köpte mig sjupar strumpor och en julkorv =)

 Hemma hos mormor och morfar sedan så fikade vi på lussekatter (dock utan saffran) man känner sig helt klart ompysslad när man är där!

 När vi kom hem lagades det middag, idag blev det goé middagen LUTFISK, mmmm vad jag tycker det är gott skulle kunna äta det mycket oftare!!

Ikväll blir det soffan med chips och julmust!
 Ha en bra kväll!


Jösses vilka kalas....

TACK alla som ville komma och fira våran prins igår!
 Det var verkligen fullt ös. Först kom våra kompisar och fira Mårten vid halv tolv sedan kom släkten på kvällen!
Han fick sååå mycket fint vet inte om jag vågar räkna upp allt för jag är rädd att missa något, men gör ett försök:
 bankbräda, vit skjorta med svart skin slips, marakas, kruka, fingerleksak och en till grej som jag inte vet vad det heter, bilar, födelsedagståg, bilar igen, mjuka klossar, skinfotölj, bobycar, mjukis hund, tröja, bok med söta djurungar, bokstäver, strumpor ja de sista grejerna fick han ju i fredags!


På morgonen i sängen


Petra, Peter och Mimmi


Stina, Maja, Lilly och Mårten


Vilken snygging!


Ida och Linda


Tage, Åsa och Anders


Farfar och Farmor


Mårten inviger fotöljen


Ida provar pappas keps


Tage firade Mårten




Man måste känns hur tårtan känns!


Det fina födelsedagståget

Av någon anledning fick jag inte med mina bröder, mamma, Peter,Peter, Martin, Silvia, Tobbe och Molly på kort, men de var här oxå och fira Mårten

28/11-08

Ja just då föddes lilla Mårten kl 11.20.
 Jag hade planerat snitt så jag och Jonas åkte härifrån 05.30 på morgonen, vi skulle in finna oss på förlossningen 06.00. Vi var inte direkt nervösa utan bara nyfikna vem som bodde inne i min mage. Väntan blev lång på förlossningen, först vid tio kom dom och sa att det ÄNTLIGEN var min tur. De la bedövningen som gjorde att jag inte skulle känna snittet, nu hade jag sådan otur att inte bedövningen tog pga att jag är stelopererad så det blev att jag fick sövas i stället. Så vid tio över elva sövdes jag och tjugo över elva föddes våran son.
 Jag träffade Mårten första gången när han var tre timmar gammal, Jonas hade fått spendera den första tiden med lillkillen själv!
 Åhh vilken känsla det var att få hålla i den lilla människan efter så lång tid i magen!!

Ja 1år har rullat på jösses vad fort det har gått och vad mycket det har hänt! Nästan så man har glömt hur det var när han var riktigt liten.
 Mårten har varit världens snällaste bäbis från första början och är fortfarande.

Han blev uppvaktad av oss i sängen med sång och paket.
 Nu på fm kommer det att komma lite kompisar som vill fira honom och ikväll kommer släkten!


Alldeles nyfödd!!


Pappa och Mårten tittar på jaktfilm!




två fullspeckade dagar

Ojoj vilka dagar det har varit.
  Igår hade vi lite kalas för Mårten och Meja här. Emma med barn och Marléne med barn kom! Jag bakade bröd på morgonen och Anna hade köpte med sig glass, bär, maränger och grädde mums vad gott!
 Det var ritkigt mysigt men det blir ju en del när vi samlas alla men det är kul oxå.

     

Mårten tackar ännu en gång för byxorna Corre som han fick av dig!

Visst är dom fina!

Efter att ha röjt upp efter kalaset och grejat lite, så kom Nathalie hit och klippte mig och Anna. Jag klippte mig som "vanligt" medans Anna var vågad och klippte av sig sitt hår!!

    
FÖRE

      
EFTER

Visst blev hon fin?? Tycker hon passar JÄTTE bra i denna frisyren!!

 När Jonas kom hem halv fem så diskutera vi hur vi skulle göra med handling, bakning m.m
Det var invigning på Dahls inne i stan som han även ville gå på men ville inte låta mig fixa allt, men som en snäll sambo som jag är tyckte jag att han skulle gå på den, dessutom kunde ju jag och Mårten handla i stan för att sedan åka till mamma och vara där tills han ville hem!
  Så sagt och gjort tio i fem blev det bestämt att vi skulle till stan men innan dess skulle det bakas en rulltårta och ge Mårten mat (Jonas skulle duscha) tro det eller ej men halv sex satt vi alla i bilen på väg in till stan. Snacka om att vara effektiv!!

Idag var det sista gången för Mårten att få komma upp till öppna på fredagar då det är babygrupp (upp till 1år)
 Så vi hade med oss tårta och bjöd på och Mårten fick ett sånghäfte med sånger som vi har sjungt när vi har varit där!


Mårten provar kungakronan!


Mammas prins. ÄSKAR DIG!

 När vi kom hem så var det mycket att stå i: städa, baka, adventspyntat och så har vi fixat till lite i Mårtens rum!
Det är inte färdigt än, men snart så =)





Ja det har verkligen varit fullt ös i två dagar nu. Så nu är det skönt att bara sitta i soffan och snart gå och lägga sig!
  Imorgon är det en stor dag då våran prins fyller ett år!!
VI ÄLSKAR DIG SÅ MÅRTEN!

Mårten har redan blivit firad idag.
 Bokstäverna som ni ser på väggen fick han av Emma J, sedan fick han en utsöt djurbok av Helena, av Jan och Gunilla fick han en tröja och av min gudmor och gudfar fick han strumpor på posten!


kommer att blogga sedan

Hej alla läsare.
 Det är lite mycket nu så därför har jag inte uppdaterat gårdagen, men jag lovar att det kommer att komma inom kort!
 kram på er så länge

schlétén

Ojoj vad trött man var när klockan ringde i morses! Idag låg Jonas och Mårten kvar i sängen och det kan jag ju säga att det gjorde ju inte saken lättare att gå upp, men det var bara till att gå upp och ta tag i livetär innan!
 Idag jobbade jag ihop med Esmir och goa Susanne, när vi jobbar ihop så flytter allt på och det känns så skönt att jobba ihop med dom. Dagen har gått ganska fort idag fast jag har varit super trött.
 Efter jobbet åkte jag och köpte fyra rödalack ljus till adventsljusstaken åhh vad mysigt det är med advent och jul. Ikväll har det hängts upp julgardiner i köket och ljusstakarna kommer upp på fredag då vi ska ha kalas på lördag.
  Vi har även hunnit med att titta på en tvillingvagn hos Jan och Marléne får väl se hur vi bestämer oss ;)

Nej nu ska jag ta och fixa till här innan det är dax att sova (får besök av mammor och barn imorgon), inatt ligger lilleman i sitt rum för första gången så vi får väl se hur många gånger vi får springa dit in och ge nappen. Det är inte riktigt färdig "pyntat" än men det kommer!

Glöm inte att berätta för någon att du tycker om henne/honom!

Tisdag...

Igår kväll när vi gick och la oss och låg och läste så vakande Mårten till, han skulle ta tag i spjälsängen men missar och slår i hakan i sängen så han biter sig i tungan. Ojoj vad det blöde, pappa Jonas blev ner blodad, Mårten och till sist jag. Det blöder ju så mycket i munnen och med salivet ser det ju ännu värre ut.

Idag orka inte jag åka till öppna som var min tanke, utan istället åkte vi och köpte massor av fika och en krya på dig blomma till Linda. Det var ett tag sedan vi sågs, men ändå känns det som igår när vi ses, det är sådana vänner man ska ha, TACK Linda för en mysig förmiddag.
 Efter det var det dax för Mårten att få sin första spruta mot svininfluensan, han sa inte ett ljud när han fick den det är mammas pojk det!!

Sedan var det hem och greja, jag hade tänkt att baka för på lördag ska vi ha kalas men nähä så blev det inte, istället blev det telefonsamtal med försäkringskassan och skriva ett litet brev till dom. 

Ppå em tittade morfar förbi och busade med Mårten, morfar blåste Mårten i ansiktet så han "tappade" andan när Mårten sedan blåste på morfar så låtsades morfar tappa andan och rös till, då skratta Mårten så han kiknade.





Nu ikväll så var jag hos en gammal klasskompis från gymnasiet. Vi är fyra tjejer som träffas lite då och då, idag var det hemma hos Valentina, hon har fått en liten dotter för 4månader sedan som vi träffade för första gången och Erika har fått en son som vi även fick träffa för första gången, men han stannade bara en liten stund sedan följde han med pappa hem!
 Det bjöds på go kycklingpaj, glass med varm björnbärssås!


Valentina och lilla Saga


Erika


Söta Stina

Imorgon var det dax igen att jobba, var ju två veckor sedan jag gjorde det sist. Det ska bli skönt att komma iväg och träffa lite folk igen. Men jag har märkt att när jag anstränger mig lite för mycket så får jag mera huvudvärk så vi får väl se hur det går imorgon. Jag kommer i alla fall inte jobba några mera tisdagar och det känns bra!



En mysig dag i regnet....

Först var vi på  mammaträff i Kinnahult hos Johanna och Loke och inte i Hornadal som jag skrev innan.
 Det bjöds på Tacos och mumsig kärleksmums. Barnen har verkligen blivit stora nu och leker och grejar, sedan leker de ju inte direkt med varandra utan mest brevid varandra och tar leksakerna från varandra.

   
 
Efter allt lek blev Kevin så trött att han somnade i matstolen:


 Efter mammaträffen så var det handling av mat som gällde, åhh vad det är tråkigt och speciellt när man kommer hem och ska ta hand om allt, men ska man ha mat på bordet så måste ju det hem på något vis.

Ikväll var det dax för MAX-Klubben, åhh det är alltid lika kul och mysigt! Idag var det oxå en speciell dag då vi fick träffa lilla Molly för första gången! Lilla lilla söta människa!

          


Tant Affi fick gosa mycket med Molly =)
 


En regning måndag

Jösses vad tråkigt väder det är ute, kan det inte snart bli dom där kalla fina höst dagarna eller kanske lite snö så att det blir lite ljusare. Men det är väl för mycket begärt kanske.
 Idag ska vi på mammaträff i Horndal alltid lika trevligt att träffa dom, var ju inte med förra gången för då låg jag på sjukan men idag missar vi inte! Det är mammor som jag träffade när vi gick på MVC!
 

Då var dagen klar!!

Åhh vilket fint dop det var, och Tage sköte sig exemplariskt sov igenom hela Gudstjänsten som var en och en halv timme. Även när prästen döpte honom så sov han så gott!




 
Mårten var det annat krut på, han hördes mest i hela kyrkan, testade rösten flera gånger och sedan så sjöng han med i psalmerna ojoj men så är det ju att ha en ettåring!
Som tur var så var Carin och Mårtens son med Filip och underhöll Mårten imellan åt





I slutet på gudstjänsten så somnade Mårten då orka han helt enkelt inte längre:


Efter kyrkan så bjöds det på god älgsoppa med hembaktbröd, kaffe och tre sorters kaka, det smaka inte fel!


Några av gästerna!


Tage tog sig en tupplur i vaggan i församlingshemmet.


Färäldrarna med Tage!

Direkt efter dopet begav Jag och Mårten oss till Kaskad där han blev fotograferad under vattnet. Kommer att få hem skickat bliderna på posten om någon vecka ska bli så spännande och se dom.

dop och bad

Igår var Jonas då med i en frågetävling som Röda korset har anordnat, det var 9lag som ställde upp
 Ja det gick ju inte så bra för VIK näst sist, vet inte om det har någon betydelse men alla tre samtliga deltagare var med till Tyskland i fredags så det var ett trött gäng som skulle besvara frågor.
 Igår kväll blev det mys i soffan, det var inte länge jag såg på Robinson innan jag somnade gott, så jag har nog sovit 11-12timmar i natt =)

 Idag ska lille Tage döpas, efter dopet ska vi ner till Kaskad och dit kommer idag en kille som ska ta kort på barnen när dom gör dyk och badar, ska bli kul!!
 Ja ta hand om er där ute i regnet!

Ibland ska man ha tur

Igår var vi iväg på buss resa till Tyskland som några från VIK har arrangerat!
 Bussen startade 04.00 från stationen så det blev till att gå upp kl tre, det ÄR tidigt!
Men det var ett glatt gäng som samlade vid stationen och resan kunde börja. Första ölen som öppnades på bussen var halv sex SKÅL!! ojoj det blir en lång dag för vissa.
 Efter MÅNGA timmars resa så var vi äntligen framme vid första affären för att shoppa loss alkohol (och godis :P)) efter ca en timme var det dax att sätta sig i bussen och åka till nästa affärer, där stannade vi en och en halvtimme fast igentligen kunde man kortat ner det lite men då busschafförerna har avtal med  affärerna så var det bara för oss att åka mé.


På väg mot Tyskland, det var dom colla killarna som satt längst bak!



   

 
På båten på väg från Tyskland!


  På bussen hem var det tävling och gissa vem som vann mest, ja just det jag var det =) Först vann jag en whiskey flaska 16årig ojoj jag som inte dricker whiskey men jag hade whiskey eller vitt vin att välja på och jag dricker ju inget av det så då är det ju roligare med whiskey.
  Sedan fick alla fyra lotter var som dom drog vinster på och först vann jag en flaska vin, sedan en till men då helt plötsligt sa dom att man bara fick vinna en per person så när jag vann den tredje fick Maria Gunnarsson den istället :)


Väldig dålig bild på whiskyn men en Lagavelin 16-årig var det


Lite gott och blandat på bordet som kom med hem :P
  Undra vem som ska få nutellan??? Vet en som ÄSLKAR nutelle!
 
På bussen hem var det livat, många sjöng och stoja och det är kul :) 
 Men det var även några som somnade på bussen hem och det är väl inte konstigt alls då man varit uppe länge och druckit alkohol länge.

Var bara tvungen att ta kort på Marcus när han sov, förlåt Marcus det var inte jag som satte dit lappen!!



        
 
Ja det var en mycket trevlig bussresa dock en väldigt låång dag då vi först kom i säng vid kvart över tolv, så en sådan här resa är ju inget man kanske gör så ofta!

Imorses hittade Mårten pappas öppnade ölkartong:
¨


Idag blir det en lugn dag. Jonas ska iväg till folketshus på frågetävling. Jag och Mårten åker ev. upp och tittar en sväng.



lite bättre

Ja idag hr huvudvärken varit lite bättre, kan ju bero på att jag ätit Citodon oxå, men hoppas ändå att den är på G bort!!
 Idag var det BVC och läkar besök för den lillemannen och även idag gick han igenom besiktningen utan några fel ;) 10,2kg och ca 75-76lång. Han kunde få ta vaccinet idag men då min mamma ska ha honom hela dagen imorgon då vi åker till Tyskland så kändes det inte rätt om han skulle få några biverkningar så vi väntar till nästa tisdag i stället!
 Efter BVC så gick vi till vårat ur mysiga café och fikade, idag var det många mammor med barn där!

Sedan blev det en tur till Kinna för att inhandla en dop present till Tage som döps på söndag och hitttade även en present till Carina men jag kan inte skriva vad det blev då hon kanske läser det.
 Sedan var jag och Mårten en sväng inom Shop Around The Corner jag hjälpte söta Maria att skriva lite adresser på några kuvert och sedan inhandlade jag julklapp till min goa moster Ingalill, smit in där en dag och titta i hennes butik den är hur mysig som helst och jag lovar dig du hittar flera saker du  kommer att gilla!! 

 Nu är min mamma här eller nja inte just här nu, för nu är hon ute och går med hundarna *lyx* hon ska sova här då vi åker till Tyskland imorgon bitti kl 4 ja just det klockan FYRA, ojoj snart dax att lägga sig med andra ord, fast det kan man ju tyvärr inte. Vi ska åka med en buss resa som några har arrangerat från VIK, det kan bli mycket trevligt!

Otur nog har jag inte haft med mig kameran idag, så det blir tyvärr inga bilder.
 Nu ska jag förberedda lite fika tills imorgon ha det bra så länge!


Inte smart

Näh det var det verkligen inte att åka och bada. Trodde väl att bara man kom ut och fick lite luft och annat att tänka på så skulle huvudvärken slappa. MEN den blev bara värre, så efter badet så jag jag mest legat ner i soffan och mår illa som fan. Prata med läkaren på neurokirurgen men det finns ju inte så mycket att göra förutom att vänta, de gjorde ju en grundlig undersökning när jag låg inne så det finns inget mera att göra. Blir det helt outhärdligt så skulle jag åka in till akuten, men ni som känner mig vet ju att dit åker ju inte jag i första hand.
 
Vi har börjat göra iordning Mårtens rum, det blir nog bra när det är färdigt men vi har inte så bråttom med det.
 Tycker det är svårt att möblera ett barnrum man vet ju inte riktigt vad som behövs där inne och samtidigt så behövs det ju inte så mycket då vi mest är här nere på dagarna och leker!



Ja så kan man ju ha nappen oxå!


regn..

Jisses vad det regnar idag, blä och så är det så där trist och tråkigt ute oxå!
 Har inte blivit gjort mycket här än, lilleman tog sig en tidig sovlur då vi ska åka iväg och bada snart. Är ju sjukskriven denna veckan oxå och det är nog tur det för jisses vad ont i huvudet jag har. Ska prata med läkaren idag vad jag ska göra åt den.

 Ja jag återkommer senare i dag.
Ha det

off

Idag har det varit en lugn dag med massa huvudvärk.
Undra när den ska gå över, men men bara till att vänta och se *suck*
 Helena kom ner och åt lunch med oss, våfflor stog det på meny mmm vad gott det är!!
Efter hon varit här så la vi oss och vila båda två en stund.
 Nu på em så tog vi en promenad med Helena, tänkte att det kanske skulle få min huvudvärk att gå bort men icke sa nicke.
 Ja mera händer väl inte idag (förutom, disk, tvätt och lek med son)
Hoppas att ni haft en mera händelserik dag än vad jag haft!

Kram på er!!

kursen slut....

Ja då var kursen och helgen slut, vilken helg det har varit. Kan väl säga att den både har varit positivt och negativt. Det negativa har väl varit att det varit långa dagar, ont i huvudet, det positiva har varit, trevligt sällskap, GOD mat och lyxigt att få sova på hotell!
 Vet väl inte riktigt vad jag tycker om kursen i sig, jag tyckte väl att det inte var så mycket nytt som hon kom med till mig men det kan ju bero på att jag har gått brevid Carina i ett år och även babysimat med Mårten.
 Är ännu inte instruktör då jag måste filma två övningar och skicka ner till henne, provet fixade jag igår även om det var precis då jag fick 37poäng av 50 för att bli godkänd skulle man ha 35 :P

 Idag har jag varit hos läkaren och jag blev sjukskriven en vecka till pga min huvudvärk. Sedan åt jag och Ulrika go lunch ihop för att sedan ta en kopp kaffe ihop med Helena!
 

Pickniken på tåget ner! (Vi fick några avundsjuka blickar)


Carina njuter av ett glas rött på hotell rummet!




Utsikten från vårat rum på 18 våning!



intensiv dag

Ojoj vilken dag. Har väl inte sovit jättebra i natt, har hostat lite och varmt har det varit.
 Klockan ringde halv åtta och det var dax att gå upp och äta frukost det är ju inte helt fel med hotell frukost, och det fanns allt verklgen, synd bara att man inte äter så mycket frukost.
Kursen började nio och vi blev en liten skara då svininfluesan hade satt sina spår, så vi är bra sex stycken men ett trevligt gäng.
 Kursen började som sagt nio och slutade sex fast me lite avbrott för fika och lunch men annars har det gått i ett, så nu är man lite trött, ont i huvudet och helt fullmatad av info och mera kommer det att bli imorgon.
 Men ingen vila här inte snab bad i karet och ombytte för att nu be ge sig ut och äta och det ska ju inte li fel, men jag kan ju säga att jag längtar tills ikväll och sängen.

Ha en trevlig kväll!!

framme

Åhh vilken mysig tågresa vi hade ner. När vi satt oss på tåget från Varberg mot Malmö så plockades pickniken fram som jag hade fixat, kex, ost, vindruvor, melon, vin och bubbel mmmmm vad mysigt och gott.
 kom ner till ett mörkt och regningt Malmö, taxi till hotellet.
Ja våran svit vet jag inte om det var någon direkt hjödare om man säger så hihi fin utsikt men inget speciellt. Och sängen vet jag inte vad jag ska säga om 1.60 ska jag och Carina dela på hihi.

Idag bär det av =)

Ja idag åker jag och Carina till Malmöe!! Åhh vad kul/skönt och lärorikt det ska bli.
 Vi har varit en sväng på öppna nu på fm sedan kom mamma och pappa hit och hämtade hundarna som ska vara hos dom i helgen.
Jag ska väl ta och packa med tabke på att jag åker om si så där en och en halv timme men men det löser sig det viktigtaste är att jag har med mig baddräkt i alla fall!!
Tjing på er och ha en kanon helg för det kommer jag ha!!


Ps Kommer nog inte att ha tillgång till dator för att blogga, uppdaterar på måndag Ds

Ps Igen TACK för inbjudan Marléne och Jan till erat Bröllop!! Ds

Skönt att vara hemma men ack vad trött

Ja man kan ju inte säga anat än att det är så skönt att vara hemma efter veckans händelser, usch vad tråkigt det är på sjukhus men ack så bra att det finns ändå.

 Idag kom goa goa Anna och Emma E med torsdags fika hem till mig då jag inte orkade åka eller fixa det och även krya på dig blommor TACK snälla ni  det värmde (tack Marléne, fast du inte kunde medverka med tanka på dina prickekorvar ;)
 Ja så mycket mera har inte hänt här idag. Jag kände ju idag att man var ju inte helt återställd om man säger så för usch vad trött jag har varit och är.

Imorgon beger jag och Carina oss till Malmö på babysimskurs =) åhh vad kul, och inte nog med att vi ska på kurs vi ska sova gott oxå i svitén ja jag tackar jag, kanske inte blir att vi kommer upp på någon kurs utan bara ligger och gottar oss =)

Nej nu ska jag lägga mig!


Fina blommorna!!


Prinsen min!! Vad jag saknat dig och så åker jag bort från dig igen, men jag kommer hem på söndag!
 (Tycker det är kul att prutta med munnen med mat i hihi, goding där)

blåljus och siréner

Ja så slutade min farsdag i söndags.

 Nu ska jag ta det från början. Har ju som sagt ältat att jag har haft ont i huvudet den sista tiden och i söndags var inget undantag. Efter att ha varit inne hos min mamma och pappa och firat pappa och ätit JÄTTE god mat, hummer till förrätt, mammas kött med potatis och sås och pannacotta till efterätt, så åkte vi en sväng till Jonas pappa och fira honom. När vi kom hem så la jag och Mårten oss i soffan och drack välling och gosa. Helt plötsligt från ingen stans så small det till huvudet bakom högra ögat och jag fick rusa upp och kräkas, där kom all den goa maten. Efter det kunde jag inte röra på mig för jag hade så jävla ont i huvudet, så Jonas fick ringa 112 och dom kom snabbt (sedan kändes det som om det tog en evighet) två goa ambulansmän Oskar och Sten hjälpte/sköte om mig. När jag kom in till akuten så stod mamma där och vänta på mig åhh vad skönt det var att höra en känd röst (kunde inte titta för då gjorde det alldeles för ont i huvudet) och sedan stod där även ett helt team och väntade på mig det blev full fart med provtagningar och sedan röntgen av hjärnan, efter det ner till akuten igen och mera prover+ryggmärgsprov fy fan det är inte skönt kan jag lova, men det var en riktigt duktig narkosläkare som tog testet och lite lustig var han och det hjälpte ju i en svår situation om man säger så :P
 Dom hittade inget på röntgen av hjärnan (men det visste jag ju redan att det var tomt där uppe :P ) och inget på ryggmärgsprovet, men infektionsvärdena var lite höga och sedan hade jag ju så ont så jag fick morfin så det blev inläggning. Men en sista röntgen av hjärnan fick det bli igen innan upp till MAVA (medicin akut vårdsavdelningen) där fick jag inte sova något för blodtryck och puls skulle tas varje timme. Men men man har ju inte så mycket att säga till om i det läget och dom vill ju bara mitt bästa.
 På måndag någon gång så blir jag förflyttad till Neurokirurgen där dom konstaterar KRAFTIG MIGRÄNANFALL
sedan har jag legat där inne, varit/är till och från väldigt ljud och ljuskänslig klarar inte plötsliga ljud och för starkt ljus men MYCKET bättre. Läkaren tyckte väl att jag skulle stanna kvar en natt till min ni som läser här vet ju hur jag är, så fort jag känner mig lite frisk så ska jag hemma och hundra saker ska göras. Nej nu ska jag ta det lugnt åtminstone tills på fredag em då tåget går ner till Malmö där jag ska gå babysimskurs med Carina och det ska bli sååå kul verkligen så jag hoppas att jag orkar detta!!

 Nu är jag som sagt hemma och det är så skönt. Lilleman är nere och härjar med sin mormor och jag sitter uppe i MIN egna säng mmm vad skönt.

 Hoppas att ni andra hade en mycket bättre farsdag och vecka än jag!!

GRATTIS ALLA PAPPOR

Idag är det pappornas dag. Hoppas att ni tar väl hand om dom! Våran pappa är ute och byter däck på bilen :)
 Han har fått en jättefin tröja av Mårten idag på morgonen och blommor!
Vid lunch åker vi in till stan för att fira min pappa!

Var uppe en sväng hos Pyret igår men det var bara en kortis då min huvudvärk inte vill släppa och den är här även idag :(










Martin fixar ett kycklingbröst hihi


Värdinnan själv :)










KRAMA EN PAPPA EN GÅNG EXTRA IDAG!!




trött

Ja det har inte hänt så mycket denna eftermiddag. Har hängt en tvätt och tvättat en. Marcus kom ner på en kaffe oxå och då fixade jag mig mera tvätt genom att hälla ut allt mitt kaffe på den vita duken *suck* vad trött man blir på sig själv.

 Nu ikväll har Pyret inflyttningsfest/halloweenfest, vet ej om jag orkar gå på den, min huvudvärk släpper ju inte. Men är ju lite nyfiken på hur alla har klätt ut sig.


Så här trött är man efter öppnaförskolan.

GRATTIS HELENA

Ja idag är det ingen vanlig dag för idag är det Helenas födelsedag!! GRATTIS gumman på din dag!!
 Jag, Therese och Jonas tog med Helena på en liten fika ippe på Klockaregårdens Café!
Efter det gick vi hem till Helena och då hade även Maria kommit. Åhh det var så kul att träffa henne då sist hon var hemma var för 2 och en halv månade sedan!! Hoppas jag hinner träffa henne mera innan hon åker "hem" till Lund igen.

Igår kväll var vi uppbjudna till Åsa och Anders (ja givetvis Tage och Arvid oxå) det bjöds på tacos och till efterrätt godis, pilerövisar och en massa julmust. TACK för trevligt sällskap, det måste vi snart göra om!
 (Tyvärr blir det inga bilder från kvällen då kameran låg hemma.)

Jo huvudvärken sitter i *suck* nu är det fjärde dagen jag vaknar med den, undra när den ska ta och försvinna.
 Nu är det lugnt och skönt här hemma, son sover, sambo+hundar är ute och jagar. Ska nog ta och lägga mig på soffan en stund!

öppna..

Ja den j*vla huvudvärken är kvart fortfarande :( vet inte riktigt vad jag ska göra nu för att bli av med den, jag som är van vid att ha värk pga min rygg försöker ändå att hitta på saker. Dessutom blir det både jobbigare för både mig och Mårten att bara sitta hemma och titta på varandra. Nu på fm var vi en sväng på öppna, fredgar är så smysigt då det är barn under ett år och sedan är det goa frallor :P
  Nu snart ska vi be ge oss ner och bada, känner lite dåligt samvetet för Mårten att vi inte har varit iväg, efter badet så ska vi se om vi hittar en farsdagspresent till pappan i huset, det är ju hans första farsdag!!


Hitta denna bilden i datorn och det är precis när han har lärt sig att lyfta
huvudet!

Halloweenmys =)

Kom precis innanför dörren efter att ha varit hos Emma på halloweenmys. Det var jag, Mårten, Anna, Meja, Emma, Edwin och Ella. Tyvärr kunde inte Marléne med döttrar deltaga då Edla har/haft vattkoppor.
  Vi fika lite och prata. Det var rätt skönt att komma iväg en stund fast den jobbiga huvudvärken. Men snart hoppas jag på att den är borta då mamma kom med tabletter som läkaren skrev ut!


Mårten stängde in Ella och Edwin i hundburen, ni ser hur ledsen Ella är.
 Ella var såå söt i sin prinsesskläning!


RÄDDADE!!









Visst är dom söta med plychdräkterna!


Djävulen själv =)


Söta Laban och Djävulen


Mor och son (och Meja)


huvudvärk =(

Ja jag vakande med den förbannade huvudvärken idag oxå :( inget kul alls.
 Har ringt VCT så de har skrivit ut en medicin till mig så nu väntar jag bara tills mamma kommer med den. Först ska jag och Mårten be ge oss iväg på lite halloween mys hos Emma. Går bara iväg en stund ioch med att jag har ont i huvudet men kan vara skönt att komma iväg lite.
 
Det blev ingen BSF och Grey's för mig då jag och Mårten somande i soffan redan vid kvart över åtta men det gör inget för skönt var det.

 Ha en bra dag!

huvfudvärk

Tittar bara in en snabbis idag, orkar inte skriva något längre då jag har sådan j*vla huvfudvärk har haft det hela dagen så det har inte varit en rolig dag. Har jobbat dessutom mellan 7-15.30.

 Har bara lagat mat sedan vi kom hem, idag blev det fiskgratäng mums vad gott det var hade bara lite lite fisk och sedan lite för lös sås men smaken var god ändå =)

 Nu ska lilleman och storeman bada och jag ska gå runt området med hundarna innan tv:n kallar. Först BSF och sedan Greys =) =) vilken kväll.

Kvällsmys

Ikväll blev det fika och lek med Marcus.
 Tänk när vi bodde grannar då sågs vi (nästan) varje dag, tyvärr blir det inte lika ofta nu.
Men så är det, man skaffar sig ett annat liv, men det är allltid lika mysigt när vi väl ses!!






Oj redan tisdag....

GRATTIS SILVIA OCH TOBBE till eran dotter som föddes igår!! 3020g och 49lång!!

Ja då var det redan tisdag, tiden går så skrämmande fort.
  Igår var vi på APT möte på jobbet jag och Mårten, han satt och charma dom flesta snacka om att vara medveten nu.
 Sedan bar det iväg hem och fixa en massa, ni vet det obligatoriska tvätt, städ, mat m.m Emma kom även ner på en kopp kaffe, hon och Natalie kom hem från Island i söndags så det var kul att höra hur som haft det!





 Efter middagen begav jag och Mårten oss till Linda med familj det var såååå länge sedan jag träffa dom så det var kul. Mer hände inte den dagen, jo förresten TV tittande så klart. Tittade på Ullared på kanal 5 haha ja vad ska man säg, känns som om dom har fått med dom mest korkade personerna.

 Idag har vi varit på öppna en sväng sedan så åkte vi ner till Skene och hämta en tavla som finaste Majvi har målat till mig och det belv såå bra är jätte nöjd TACK snälla Majvi.
 Idag lunchade vi i Kinna med Emma innan hon började jobba och sedan så handlade vi lite oxå. Vi köpte ett fat  med godis och frukt till Simon i inflyttningspresent och krya på dig present!!


Visst är tavlan fin. Majvi har tänkt på mig och sedan målat utifrån det!



Bilder sedan helgen...


Zita hoppa upp på bordet ute och slappa i solen


Lillebror, Jonas och Linda (undra vad lillebror har sett, ett spöke kanske)

Mina kusiner håller tal till sin pappa.

Ingalill frågar Stig om han visste vad det var för dag? Men det visste han inte.
Det var deras förlovningsdag!

Min kusins man!

Kusin vitamin =)

Storebror och Kusin Vevve


Japp min kusin ville vara med på alla kort

Linda spexar vid middagen =)



Sista dansen dansade Hasse och Stig


Visst är den fin min nya telefon =)
Sony Ericsson Yari

Oj vilken fest!!

Det var verkligen en lyckad fest nere i Varberg igår i var runt 100 personer, god mat och dryck så det kan väl inte bli så mycket annat än lyckat!
 Jag fick sitta jämte en gammal kompis från den tiden då Ingalill och Stig bodde i Skällinge, Mathias och det var så kul att sitta och prata med honom. Vi kom på att vi inte hade setts på över åtta år men ändå så är vi uppdaterade om varandra så man visste ju lite.
 Vi kom hem halv tre i natt och när jag vaknade kvart över tio så kändes det som om jag var bakis, fast jag inte drack något igår hur gick det till?

 Vi åkte upp och hämtade Mårten hos farmor och farfar som hade sovit där och det hade gått hur bra som helst och det kändes skönt.
 Direkt efter det så åkte jag och Mårten in till stan för att hämta kläder hos Ann. Efter det blev det knalleland en sväng blev inte handlat något förutom en ny telefon :P
 Nu är det TV och krabba som gäller här så ha det så bra!

Datorn stular så det blir bilder en annan dag!


RSS 2.0