Dagen för dopparedagen

Ja då var det julafton imorgon. Vart tog denna hösten vägen? 
 
 Iår åker vi först till mina föräldrar och firar jul sedan åker vi till Jonas föräldrar och firar där på kvällen 🎄🎅
  Vi har firat jul hos mina föräldrar alla de senaste åren, men i år togs beslutet att vi skulle dela upp det och det är bra för min del då jag inte orkar så mycket tjo och tjim. 

Barnen pyntade sin gran häromdagen 


De var helt lyriska och så nöjda 😃😃

Algot pyntade inget men låg och tittade från våran säng hur bröderna skötte sig. (Han hade feber) 

Vi var ute i skogen i söndags och letade upp våran gran. Gick förvånansvärt smidigt iår 😀


Mina grabbar ❤❤❤❤

Och jag (nissarna) pyntade våran igår kväll 😊
  Japp ser att toppen är sne får fixa det. 


Annars rullar allt på här. Jag åker till strålningen varje dag. 

Här är bara lite av det jag har tappat. Så fort jag rör håret på höger sida så ramlar det av hår.

Nu har jag börjat bli skalle Per, så i måndags var jag och tittade ut peruk, kan säga att det inte var/är det lättaste ska dit igen nästa vecka så får vi se vad det blir för någon. Vill ha så likt mitt nuvarande hår som möjligt. 


Måste visa mina fina naglar som Sabina fixat åt mig. Så nöjd. Lagom längd och lite glitter men inte för mycket 😃

Nu ska jag stänga mina blå en sväng. Familjen är iväg och fixar det sista tills imorgon. Ha en riktigt bra Jul och ta vara på varandra och njut!!!


Kram ❤

Trött, trött

Har märkt att några av er saknar mina inlägg. Vad glad jag blir 😃

Ja här rullar det på, har börjat med strålbehandling och cellgifter sedan 1 och 1 halv vecka sedan. Åker till Borås varje dag utom helgerna och strålas men cellgifterna tar jag i tablett hemma.

 Strålningen känns inget, får lägga mig på en brits och så sätter dom på mig min mask och den knäpper dom fast i britsen.

Det gör så att jag inte kan röra mig något men jag har inte ont av det och skulle jag behöva hjälp så vinkar jag med handen så kommer dom direkt. 

 Jag mår så där...har mått tok illa och kräkts framförallt på natten och förmiddagen. Var hos läkaren i torsdags så nu har jag börjat med cortison igen så nu hoppas jag att illamåendet håller sig borta. 
  Jag är oxå helt sjukt trött på förmiddagarna, jag kommer verkligen inte upp ur sängen. Det är så jobbigt och jag blir så arg, ledsen på mig själv men kroppen orkar verkligen inte :-(
  Som idag när jag skulle bli hämtad av vännen Stina för att jag skulle följa med och titta när mitt gudbarn Lilly skulle ha show i konståkning. Men jag kom inte upp så Stina fick åka utan mig 😢 men vad ska jag göra??? 

 Efter mycket om och men så kom jag ut till familjen som hade varit ute och grejat och tänt brasa så vi kunde grilla korv

  Sedan gick jag bara mest omkring här ute. 

Nu har jag gått och lagt mig så snart ska här sovas och hoppas på att vara piggare imorgon. 

Natti alla 

RSS 2.0