Torsdag 8/8-13

 
 
Ja jisses vad grundlurad jag blev den dagen.
 
Men måste bara berätta lite om dagen innan oxå. Jag messa Helena och Pyret och frågade vad dom gjorde och det var inget särskilt de satt hos Pyret bara, frågade om vi skulle drick vin men näh det var dom inte sugna på (konstigt ;)) Men Pyret sa att jag kunde komma upp en sväng men Helena var på G hem. Så jag åkte upp vid halv nio och där sitter Helena, förstår inte riktigt varför hon sitter där hon skulle ju gå hem jaja..strax efter går hon hem. Jag stannar kvar och pratar med Pyret och jag pratar och pratar...har ju fått reda på efteråt att hon ville ju inget annat än att jag skulle gå hem så att hon kunde förbereda visa grejer inför möhippan haha men jag vet ju inget så jag var kvar till typ halv tolv...hahaha fatta hur Pyret bara ville att jag skulle gå!!!!
 
Så nu till torsdagen:
 Jag och grabbarna gick här hemma och inväntade Theres och Jesper somn skulle komma och leka och fika med oss vid tio. Precis när de skulle komma fick jag ett mess av henne att hon skulle bli 20min sen. 
 Då precis dyker min mamma upp, hon hade sytt gardiner till grabbarnas rum, tyckte väl inte att hon kom så lägligt men men vad ska man göra när en snäll mamma kommer med gardiner. Efter en kort stund ger hon mig ett kuvert och där i ligger det en lapp där det står:
 
Hej Affi
 Om 20min blir du upphämtad. Klä dig i bekväma kläder och fotriktiga skor. Packa även följande:
  • Smink & Deo
  • Festligt ombyte
  • Räv-Jäveln
  • 1st blöja
  • Duschhandduk
  • Elvisp
  • Tandborste
  • och sist men inte minst....En riktigt bra bok

Åh herregud nu skulle sett mig, blev tok nervös och sprang runt som en tok, var på väg upp men kom på att en väska måste jag ha, ner till källaren hämta väska upp la väskan i köket, upp till övervåningen men kommer på då att jag ju behöver väskan ner och hämta den samtidigt som jag hela tiden säger till mamma -Är detta sant, dom lurar väl mig inte nu och mamma svara bara -Jag vet inte men packa du.
 Efter mycket om och men och en upphittad rävjävel inne på vinden så var jag då redo.
Funderade starkt på att gå ner i källaren och ta en shot men tänkte att om det inte blir någon möhippa så kanske det är dumt och klockan var ju bara 10,15. 
 Nu hade 20min gått och inte f*n hade det kommit någon bil...åter igen var jag säker på att det var en bluff och mamma hon bara skrattade. Jaha gick här hemma och helt plötsligt efter 30min dyker det upp en bil...frågar mamma om det är den jag ska åka med och hon svarar jag vet inte men gå du ut. Japp på med kläder och rävjävlen under armen så kliver jag ut i regnet och precis lagom till att jag kliver ut så drar bilen iväg men en rivstart, där skulle ni sett min min..helt chokad. Men den kom tillbax och det var en kille som heter Lukas som hämtade mig. Jag är så tok nervös så jag pratar i nonstopp hela tiden om allt och inget haha jisses. 
 Så till sist så kommer vi hem till Linda och där står det ett glatt gäng med rosa tylkjolar och svarta kläder...
 
Här fattas några tyvärr......
 
 
Ja kan ju säga så att det kom en eller tre tårar där. 
 
Efter massa skålande i bubbel och tårar och kort med rävjävlen (som har blivit en grej på tjejfesterna här hemma då han pyntats med både det ena och det andra)
 
Så fick jag komma in till Linda där det bjöds på ännu mera bubbel och sedan helt plötsligt fick jag byta om inne på toaletten till en bikini :-) 
Snyggt värre ;-) 
 
Och sedan ut och ta kort...
 
Det visade sig som så att jag skulle ha på mig tolv olika bikini och ta kort i, och jag räknade ut att det var till en komman Almanacka :-) (kan väl säga som så att med påfyllning av bubbel så gick jag inte in på toaletten och byte om) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några av de underbart härliga korten...haha jisses vad kul jag hade :-) 
 
 
Här kommer ett kort på mig när jag verkligen vrööl gråter och varför gör jag det då på min möhippa?
 Jo för min helt underbara goa vän Leine hade skickat ner ett klipp till mig där hon gör en hälsning. Hon drack bubbel, åt oliver och blåste såpbubblor. Jisses vad jag grät...
 Fick även i mig (lite) mat här någon gång innan det var dax att byta om till andra kläder
 
 
Och med dessa kläder fick jag nu gå runt och sälja mina bröst.
 
 
 Jag började att stoppa Bengt Håkanson med sonen Martin...40kr fick jag för en liten påse med 5bröst (gelehallon) 
Sedan gick vi neråt stationen och där hoppade jag in i en traktor
Men om jag inte mins fel så hade han inga pengar men sa till mig att gå in i en vagn där det satt 4 gubbar och där fick jag minnsan pengar :-) 
 
Vi stod ett tag och väntade på tåget men nu blev det inget med det så vi hoppade på bussen i stället.
Jag klev på och längst bak i bussen sitter det två killar som visar sig oxå festar och jisses vad roliga de var.
En av killen sjöng för mig haha 
 
 
 
Goa gubbar
 
 
Kisse pause i buskarna efter bussen....
 
 
Japp och även i stan (Borås) gick jag in för att sälja mina bröst och vad passar inte bättre än att passa på när dom står vid rött ljus ;-)
 
Och sedan drog vi vidare och det visade sig att vi skulle dansa balett....haha ja jisses!!
 Det var en upplevelse!!!
 
 
 
 
 
 
Efter baletten så fick jag på mig fina kläder, en Färjestads tröja....
Det första jag gjorde var att fråga om jag fick testa Funballz och det var inga problem.
Hahaha fy fan vad KUL och JOBBIGT ni skulle se filmen på  mig eller det bästa varit med mig inne i bollen,fan vad jag garva haha
 
 
 
Sedan gick vi in till centrum och där fick jag på mig ett par innebandymålvaktsbyxor och hjälm, nu skulle det raggas folk som skulle skjuta på mig, det var inga problem :-) 
 
 
 
En sjukvårdare som försökte gör mål men det gick icke 
 
 
och även hon lyckades inte :-) 
 
Men här har vi en Dismarks pöjk som fixa det....
 
 
 
En del av tjejgänget som Hejade på mig och var med mig under hela den underbara dagen!!!!
 
Efter min comebake som målvakt var det dax att inta lite mat igen och den avnjöt vi på resturange Viskan, super god mat och välbehövligt!
 
 Efter maten var det dax för utgång och då blev det Grand. Där var det lite folk till en början men vad gör det när man kommer dit med goa girls, det blev snabbt några shots och sedan en tequila..mmmm nu börja man bli på topp igen. Tyvärr var det ingen bra musik där så när taxin (Marcus) kom kvart över ett så hoppa jag mer än gärna in i den och sååååå nöjd över min dag. Min sista anhalt blev hos Emma som jag fick sova hos för att slippa vakna med tre barn dagen efter och det var ju inget man sa nej till. På natten låg jag och ojade mig över min vänstar stortå men Emma verka inte bry sig direkt haha....det visade sig sedan några veckor efter att jag tapp den nageln så inte så konstigt att jag hade ont på natten. 
 
 På fredag morgonen var jag rätt mör om man säger så...jisses hade ont i kroppen lite här och var..haha att gå ner för Emmas trappa och ut, där det stod uppdukat en helt underbar möhippafrukost som några av tjejerna från gårdagen anslöt och intog med mig var en pina men så värt det!
 
Tack alla goa som gjorde min MÖHIPPA till något så speciellt, kommer aldrig att glömma den! Och som jag sa många gånger underdagen att ni hade tagit ledigt för min skull gör mig än idag rörd (det var ju en vanlig jobbar dag på torsdagen så många hade tagit ledigt och även några på fredagen) 
 
 
 
 
 
 
 

Spökkalas

Ikväll var det då dax för kalaset. Har haft en Mårten här hemma som frågat när kalaset skulle vara mååånga gånger idag.
Och så äntligen slog klockan 17.00 och alla härliga kompisar kom

Här har vi de goa födelsedagsbarnen!
Det bjöds på slem med fingrar....mumsGodismonstret kom på besök till alla barnen :-D

Hujeda mig....


Efter ett lyckat kalas så åkte vi hem med en trött, lycklig, nöjd och sliten Mårten som började direkt att bygga ihop legot som han fick i present


De två minsta har fått mysa hos farmor & farfar och sover även över där.

Spökkalas

Imorgon vankas det kalas för Mårten och hans kompisar Meja och Lova som alla tre har fyllt 5år eller ska. Vi har bakat lite spökmaränger :-D Det var första gången jag gjorde det och blev super nöjd.


Förra veckan gjorde vi cupcakes ihop med Tyra och Camilla. Barnen gillade det starkt och kul var det


Ja här kom lite från mig och vem vet kanske kommer det mer fram över.

RSS 2.0