Halloween

Pappan i huset tänkte fixa till en pumpa inför helgen. 

Killarna ser ju verkligen superglada ut för den 😂😂 här snackar vi inget till gjort kort på något vis 😉😉😂😂😂

Operation

Ja då var det igång igen. 

Förra fredagen fick vi ett jävligt besked. Det var att min tumör var en av de elakartad av den elakartad. 

Här kommer anteckningar som bror min hjälpt oss att skriva ihop 💟




Sedan vi fick detta besked, har vi även hunnit med ett möte på onkologen där vi gick igenom min behandling. (Dock kommer den att skjutas på)


Här följde min svägerska Linda med oss och gjorde anteckningar. Det är så guld värdt att ha med någon som gör det 💖 Tack

Fina underbara höst som jag bara sett från ett fönster Iår.  Men tar igen det nästa år

Jag har legat inne på R55 för att jag har en infektion och får antibiotika intravenöst, förmiddagarna har jag inte alls varit kaxig,  utan rent ut sagt j*vligt dålig. Nästan 40 graders feber och helt orkeslös. 

Så igår tog Sahlgrenska "över" mig igen och någon gång under dagen kommer de att öppna upp och spola rent. 
 När jag åkte ner igår var jag fullt besluten till att inte göra operationen men efter ett väldigt bra samtal med läkaren och stöttning av min vän Leine 💓så är det det bästa att göra operationen. Så nu ligger jag här sedan en timma tillbaka och väntar på att få åka iväg på operation men det kan ta hela dagen för jag har ingen direkt tid utan de tar mig när de kan. 

Vill hem!!!!!!

Ja jag vill verkligen hem nu. Men svaret på ronden blev att Sahlgrenska skulle titta på mina bilder och sedan återkomma. 
    Och det gjorde dom med svaret att de ska återkomma imorgon då det var ytterligare någon läkare som skulle titta på bilderna. Så läget är att jag får mera svar imorgon så håll nu alla tummar ni kan att jag får åka hem. Det de kunde se var att varklumpen har blivit mindre *yey* men ändå vill de diskutera ev operation. 

Annars är jag ganska pigg (om man inte räknar med fm för då är jag halvt borta) men em och kvällar/natt då är klackarna i taket 😉

😂😂 inatt när jag inte hade något att göra, för sova är väl onödigt 😉 Näh skämtåsido har sovit jättebra inatt 

Spring Rolls

Idag har jag varit iväg på mr-röntgen men inte fått svar än, får det på ronden imorgon. Sedan kom Emma E med McD lunch 😀 

Ikväll kom familjen in och vi åkte ner till Spring Rolls och åt mat ihop. Mysigt att träffa familjen hoppas så att det är positiva besked imorgon så att jag får åka hem. 



De har buffé där med allt möjligt, barnen tyckte det var väldigt kul att få gå och plocka precis vad de ville och sedan att ta en ny tallrik varje gång var ju ännu roligare 😂😂

Mina goa killar snart kommer mamma hem (igen) puss och ta hand om er och eran pappi.

 




Pigg

Ja jisses...så här pigg som jag är nu, har jag inte varit på länge känns det som 😃 och jag är jätteglad över det men jag vill inte vara inlagd utan hemma. Men här måste jag vara för att jag får antibiotika intravenöst ska kolla imorgon på ronden när jag kan får åka hem hoppas det blir i slutet på veckan. 




Imorgon blir det ny mr-röntgen 😀 hoppas att det ser bra ut. 

Det som är bra att jag är pigg är att jag kommer ut och går 😃 så skönt att komma utanför sjukhusväggarna 

Nu ska jag få min sista dos antibiotika för idag sedan soooooooova. 





Borås

Ja då var jag tillbaka på R55 igen 😃 
   På ronden idag chokade läkaren mig och sa att de ev. kunde vara en ny tumör som kommit, för de kan inte riktigt se på bilderna vad det är. Men nu är planen så att jag får antibiotika intravenöst här fram till torsdag/fredag och sedan en ny mr-röntgen och nytt beslut, men då hoppas vi ju givetvis att allt ser bra ut på mr-röntgen 😃 så jag kan åka hem. Hade varit skönt att få landa lite hemma innan jag ska börja med behandlingar och det vet jag ju inte vad det blir förrän nästa måndag. 

Ni kanske minns att jag åkte sjuktransport från Gbg sist och att det var en olycka men vi åkte förbi all kö, det var samma chaufför som körde mig tillbaka idag 😊

Borås 😃😀

Nu inväntar jag antibiotika så att jag får sova. 

Hungrig igen

Ja då var jag hungrig igen...måste sluta med cortisonen funkar ju inte att äta hela tiden. Inatt blev det inte nyponsoppa  (än) utan jag har ätit popcorn istället 

Alltså Estrellas popcorn är bara så bäst 😊👍☺
Dock är jag törstig nu efter att ha klämt i mig påsen, konstigt va? 😉😂😃

Jag skulle ju stänga mina blå det förra inlägget men den där maskinen till antibiotikan har bara strulat så nu har jag ny nål och ny maskin och peppar peppar det har funkat i snart 45min utan att väsnas, så snart kanske jag kan stänga ögonen...fast det är ingen idé för jag ska få en annan antibiotika då så de kommer att störs mig snart. Får la ta och sova imorgon på dagen. 

Inget Borås :-(

Näh sjuksköterskan i morses tyckte inte att jag var "frisk" nog att flytta tillbaka till Borås så hon och läkaren tog beslut om att jag ska vara kvar en dag/natt till här i Gbg. Ja vad ska man säga, jag hade ingen direkt talan där utan de tog beslutet utan min vetskap. Men visst kan jag hålla med dom, varför tillbaka till Borås när jag inte är 100:a och så kanske tillbaka hit om någon dag.

Idag kom storebror 💞 och hälsade på, sedan sov jag och så kom mamma och pappa ❤ 
 Har faktiskt mest bara vilat idag och inte gjort så mycket. 


Jo jag har varit jävligt arg på min ställning som jag har när jag får antibiotikan, den larmar typ hela tiden...vi har bytt plats på nålen m.m men jäveln larmar ändå och det är inget litet ljud utan rejält. 

Fundera starkt ett tag på att slänga ut den genom fönstret nu ikväll så de måste fixa en ny, men så kom jag på att det är ju bra om jag får min antibiotika så jag kommer härifrån 😃

Ska försöka stänga mina blå och sova ska bara invänta ssk som ska åter igen sätta ny nål och sätta igång min antibiotika. 

Ta hand om er 👄

Älskade killar vad jag saknar er 💞💞💞

Hungrig

Ja nu har jag börjar med cortison igen och är ständigt hungrig....alltså inte bara småsugen på något utan hungrig på mat....nu inatt vid tolv var jag hungrig (igen) så då fick jag in nyponsoppa 

I en skål...visst har jag ätit det innan i skål med glass och mandelbiskvier i....åh nu vill jag ha det 😉 

Näh nu ska jag återigen försöka stänga mina blå klockan är 02.06 på natten, minns inte när jag var vaken så länge sist. 

Så nu testar jag igen....God natt alla ❤

Gôtlaborg

Ja efter några turer så är det bestämt att det inte blir någon operation i nu läget *pust* det var nämligen prat om att de skulle öppna upp, spola rent och sedan ta bort en del av benplattan och sedan sätta tillbax den om 3 månader....men ioch med att jag har svarat så bra på antibiotikan så kör vi på med det några dagar och sedan en ny mr-röntgen. Så imorgon blir jag flyttad tillbaka till Borås 😃

Fick åka "fin"bil hit....och givetvis är min kompis kräkpåsen med mig...som jag inte behövt använda idag *yey* 

Nu ska jag försöka stänga mina blå och sova en sväng innan de kommer och "stör" mig. 

Natti fina 

Tyst igen

Ja då har det varit lite tyst här igen...och ni har väl lärt er nu vad det betyder tyst = dålig 😢

Ja så är det jag är dålig igen och ligger inne. I torsdags så gick jag upp och så kräktes jag...jag som "aldrig" kräks....på med lite kläder och så kom min pappa och hämtade mig och så åkte vi och åt lunch med mamma på Framnäs, skönt att komma ut och mysigt men jobbigt.

Till och med lite smink och plattat håret, var ju ett tag sedan jag gjorde det. Sedan var det hem och däcka i soffan. 

Jonas ringde på em och sa att hans jaktlag hade skjutit en älg så då var jag ju "tvungen" att åka upp till Skephult och titta...som tur är vill Emma titta oxå så hon kunde köra upp oss....ja för så är det jag får inte köra våran egna bil på ett bra tag 😢😢


Tror att grabbarna tyckte det var mycket roligare med alla maskiner som fanns än att titta på älgen



Sedan på kvällen firade vi svärfar som fyllde år

Alltså hur gott är det inte med smörgåstårta...Denna är från Hemköp i Kinna och är jättegod. 

På kvällen fick jag feber och var inte alls kaxig. Ringde in till "min" avdelning och rådfråga dom vad jag skulle göra, de tyckte jag skulle avvakta till fredag och ringa tillbaka då de skulle prata med min läkare. 

På fredagen blev jag "väckt" av Caroline som kom med nybakade frallor..Tack snälla 💖 

Pratade med avdelningen och läkaren skulle ringa upp mig på em. Men vid 14 - tiden orka jag inte vänta längre utan ringde tillbaka och fråga vad jag skulle göra och då tyckte dom att jag skulle söka akuten....kul jul....noooooooooot. Så det var bara till att packa ihop sig och åka. 
Men först lite mat i magen....

På akuten gjorde dom en ct-röntgen och den visade att jag har en infektion i huvudet så jag blev inlagd på R55 igen med antibiotika dropp...va fan...kunde jag inte få sova hemma mer än 4 nätter!!!!



Återkommer med rapport...nu är jag på väg till Sahlgrenska där de ska göra en MR-röntgen. 

Kram på er alla och var rädda om er ❤💓

Telefonsamtal

Idag har varit en dag då jag har ringt en massa. Men bara blivit runt skickad...Näh det är inte vi som har hand om det utan du får ringa dit osv osv *suck* och ingen klarhet fick jag heller. Förhoppningsvis får jag det den 26:e när jag ska till onkologen. 

Plötsligt idag knackade det på dörren, jag väntade ingen så blev paff

Blomsterbud 😊

Från jobbet...Tack snälla Lyckeskolan 

Jag har fått många presenter under denna tiden men har inte lagt ut det här. Men jag tackar så jättemycket för dom 💟💓

Medans jag vilade och Jonas fixa mat så byggde grabbarna en affär. Så härligt när de leker tillsammans (dock sitter Algot och leker med lego men han är ju ändå med 😉)

Ikväll blev jag hämtad av Pyret och blev bjuden på tacos ihop med Helena och Emma. Tack så mycket det var gott 💖

Nu dax att sova och samla krafter tills imorgon, dock händer det nog inget särskilt men ändå bra att samla krafter. 

Natti på er 💟💞💜

Är jag stark?

Ja det är jag.....men jag bryter oxå ihop. 
Helst (tyvärr) utan dom som står mig närmast. Helst själv eller när jag låg på sjukhuset så kunde jag bryta ihop hos sköterskorna....men varför inte med dom som står mig närmast, det är väl det mest "normala"?
 Ja jag vet faktiskt inte varför jag inte bryter ihop med de närmsta. Kanske är det för att jag inte vill visa mig svag. Fast är man svag när man bryter ihop? Hade det varit någon annan som hade ställt mig den frågan så hade jag svarat NEJ man är inte svag...det stärker en. 

Ja mycket tankar just nu...oxå kanske en grej att sätta upp som mål för mig

Mina mål:
*bli ledsen inför mina nära
*lära mig lyssna på kroppen
*säga nej
*lära mig vila


Trött

Idag har jag varit riktigt sliten igen, men det är inte så konstigt efter gårdagen. Kom inte ur sängen förrän strax efter 11...ont och trött.

 Har inte gjort så mycket idag utan mest bara vilat. 

 Låg i soffan och allt var tyst...fast jag märkte att det är inte så tyst. En fluga som lät, ett element, akvariet ute i köket, det knäppte i taket, m.m 

Svullnaden och de fina färgerna runt ögonen har lagt sig. 

Nu hoppas jag att jag är lite piggare imorgon. 

Utskriven

Kl 8:00 var jag åter på avdelningen R55 och rum 8. Inväntade ronden och där togs beslutet att jag blev utskriven *gôtt* 


   Inväntade läkaren så att jag kunde få instruktioner om mina mediciner m.m det blev lite väntan men till sist kom hon. Och jag gick till apoteket för att inhandla mina mediciner, sjukresa taxin var beställd till 13:55 och jag kan säga som så att den var ju inte direkt i tid, 14:45 var vi äntligen på väg hem och då var jag rätt sliten och trött....ville bara hem.


Hemma frös jag av trötthet så en brasa fick det bli

Snälla Emma hämtade barnen och sedan môlade vi pizza 

Gud vad jag längtat efter pizza men som vanligt var det inte så gott som jag trodde det skulle vara. 

Nu ska vi ta och lägga barnen sedan ska jag lägga mig i soffan och bara vara. 

Sjukhus bra men hemma bäst 💗💓

God natt


Hem ljuva hem

Har gått ok här hemma idag. Mycket bättre än i onsdags men det kan bero på att jag inte känt mig lika stressad som ionsdags....då ville jag ha "gjort" så mycket på bara några timmar men nu visste jag ju att jag är hemma längre stund så nu kunde jag koppla av mera.....

Joel hjälper pappan att fixa middagen 

Och även Algot 

Mörkt kvällsmys i soffan 💙💙💙

Nu inväntar jag "Bron" sedan sova i min goa säng....men kom på innan att jag har ingen upp och nersänkbar säng här hemma och ingen tv så det får vi nog allt ta och fixa snart 😉😉😂

Algot var lite kinkig här ett tag så jag bad han följa med till källaren men det ville han inte då säger Joel -Algot lyssna nu på mamma annars åker hon hem till sitt sjukhus igen 😃 😃 😂  ja vad ska man säga....man kan ju skratta åt det men det hög lite i ❤ undra var han fått det från. 

Hemma

Jo då när jag vaknade i morses kände jag mig mycket bättre än vad jag har gjort på flera dagar. Har sovit hela natten utan att behöva smärtlindring 😃😊 

Min storebror kom på besök innan lunch och sedan kom delar av familjen och hämtade mig. 
   Joel var iväg på kalas 🎊🎉 

Så här lycklig var Algot för att jag kom hem....skit sur (fast det var för att han ville ha ännu mera gröt än vad han fick...)

Men bara jag lämnade honom ifred så åkte gröten ner och så var han lycklig igen (efter 10 choklad bitar oxå) Mårten är hos hans kompis T och leker, inte så värst kul att mamman skulle komma hem 😉 

Ska se om jag kan stanna hemma hela kvällen och natten och åka in imorgon bitti till ronden.

 



Dålig

Ja här var det inte uppdaterat på ett tag, men jag har varit dålig....kräkts och mera ont. Men nu vänder det 💪 De har ändrat lite i min smärtlindring. 

Tagit bort stygnen oxå.....


Dropp och kräkpåse har varit mina kompisar några dagar. 

I fredags var läkaren här, de hade fått info om tumören. Min storebror sammanställde det hela..Tack för jag minns knappt ett ord vad hon sa



Ja vad ska man säga...klart jag ska få en av de mest elakartade tumörerna....


Nu ska jag vila lite.... kanske kanske att jag kan åka hem och sova hemma inatt...vi får väl se vad kroppen säger om några timmar. 

Lite trött

Är att ta i att jag har varit idag. Herregud kroppen har bara sagt NEJ!!!! Var knappt vid medvetande när ronden gick. Vid 11 - tiden klev jag ur sängen och duschade av mig. 
 Psykologen var hos mig en sväng men jag var så trött så jag vet knappt vad vi prata om, mer än att jag ska få mera info om hjärntrötthet. 

På em så gav jag mig tusan på att åka hem en sväng. Mysigt att få komma hem och träffa familjen men vad jobbigt samtidigt. Barnen var hur snälla som helst men jag orka typ inget ljud så det blev lite krockar. 




Oj vad suddig den blev...

Nu ska jag titta lite tv sedan sova. 💜💟💗

Ct-röntgen

Som läkaren trodde visade inte ct-röntgen något mer än "normalt" 1 vecka efter operation = svullet och fortfarande blod kvar.


Sedan har jag varit nere på arbetsterapin och kokat kaffe 😂😂 jag fixa det 💪👍 De vill se hur "mycket" jag klarar och prata med mig om framtiden.  Har märkt själv idag att jag blir väldigt trött av intryck och det har dom sagt till mig om innan att hjärntrötthet kommer jag att ha ett bra tag, vi pratar inte någon dag/vecka utan månader. 

Så det viktiga för mig är att balansera vila och aktivitet och det vet jag ju sedan innan (med min rygg) att jag har svårt för men måste bli bättre 

Det jobbiga är att kroppen säger en sak och huvudet en sak. 


Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner och hoppas på att få sova riktigt gôtt inatt


Smärta

Jisses vilken natt....
 Haft sådant tryck bakom ögat och smärta så till sist fick ssk ringa upp avc läkaren så han kunde ordinera mera smärtlindring. 

Idag på ronden bestämdes det att jag ska göra ny ct-röntgen, läkaren trodde inte att det skulle visa något men lika bra att göra. Visar det inget så ska jag bli hemskickad, men nu har jag pratat med ssk och visar det inget blir det patienthotellet, kan ju inte bli hemskickad när jag haft så ont inatt....vem skulle hjälpa mig hemma? Är jag på hotellet finns ju både läkare och ssk att få hjälp av. 

Nu inväntar jag lunch sedan röntgen kl 12...ha en go dag folks och glöm inte att leva här och nu 💖💗

Ikväll

Nu var det ett tag sedan ångesten knacka på dörren...men nu ikväll kom den...förstår inte varför...eller ja kanske för att jag är trött och har en del ont. 

Råkade dessutom få på "Sofias änglar" och där handlade det om en familj där pappan gick bort i cancer...fan fan fan.....nu kommer inte jag dö......jag kommer fixa detta 💪💪...hoppas på att få svar snart från Sahlgrenska men räknar ju inte att få svar förrän tidigast slutet på denna vecka....

 

Lite trött

Jo det är jag idag. Tog lite mera på krafterna igår än vad jag trodde. 

På ronden idag sades det inte så mycket mera, än att jag trycker på att de måste få ordning på min smärtlindring. Kan de inte få ordning på den så kommer jag inte härifrån heller. Får se ska prata med en Ssk ikväll hur min medicinlista ser ut. 

Gött att jag kan ligga i sängen och samtidigt sola 😃



Dagen har varit väldigt lång idag, fast jag haft pappa på besök och så har jag varit nere på våningen under mig och hälsat på, där jag gick och träna min rygg i vintras. 
 Ja tänk den 15:e oktober skulle jag ha opererat ut skruvar i ryggen som gör att jag har nervsmärta ner i vänster ben + ljumske men nu blir det fram flyttat....Helt sjukt detta...när detta är "färdigt" ska jag operera ryggen...alltså Hallå....när ska det ta slut...

DIV 5

Stort grattis till Er!!!!!!

Jag grät av lycka när jag fick höra att ni vann!!!!!!!

Familjen

Idag på fm var det lugnt här...en heldel ont och tryck bakom ögat...men inget alarmerande enligt läkarna. Det är ju bara 5 dagar sedan jag gjorde operationen så vad räknar jag med.. (?) Bra fråga....vara hemma och jobba snart. 

Strax innan 13 blev det pusskalas med familjen. Vi åkte ner till Ramnaparken. Verkligen perfekt att vara ute och träffa dom så kunde de komma och gosa när de ville + att det inte blev så högaljud som jag har ont av just nu. 
Min storebror med familj kom och hängde med oss oxå 💟
Och vilket väder vi fick.....strålande sol och vindstilla bara så varmt och skönt 🌞🌞🌞

Mina älskade killar 😙😙💖💙💙💙💋👄

Denna omtänksamma kille kom och hämtade kärlek lite då och då 

Min stora kloka kille som just nu hör allt man pratar om....man får verkligen tänka sig för

Algot hade inte direkt tid utan sprang runt och lekte och det är väl så det ska vara....men jag han pussa på honom lite ändå. 

Väldigt skönt med keps, dels för ljuset och dels slapp alla se hur jag ser ut runt om ögonen. 

Mums middag....men aptiten är tillbax och allt åkte ner....nu inväntar jag McD 😃

Måste ju oxå säga STORT GRATTIS TILL FRITSLA IF som idag vann i fotbollen och spelar nu i div 5!!!!!!! 

Sömn

Har faktiskt sovit ganska bra inatt...och det var skönt. Sedan har jag vaknat och varit helt genomsvettig och det är pga cortisonen men den ska trappas ut i veckan tror jag, så då blir det bättre.

Suddigt men blev sugen på buljong....haha snacka om att kroppen är knepig 

Ögonen är färgglada 😊☺

Nu inväntar jag rond sedan vila innan lunch sedan träffa la familjen 😙💟

Vila

Har vilat en heldel idag. Det som de inte får "bukt" på här är min smärta. Jag får sådan smärta och illamående mellan varven som jag bara hatar som gör mig klubbad. 



ganska snygg runt ögonen idag oxå...

Mamma köpte med lite så jag kan jämna ut det 😂
Försöker att ta mig ut och röra på mig så att inte kroppen stelnar till totalt...känner att jag redan har tappat en del muskler, bara att böja mig ner och ta upp något från golvet är jobbigt 😥 och det är inte bra. Mera promenader och rörelse får det bli

Här bjöd en kvinna mig på hasselnötter (?) som hon hittat. Jag var mest nervös att hon skulle trilla och slå sig...

Inatt ska jag ta mig fan sova.....ska kanske gå ut en sväng och sedan bädda ner mig. 


Sömn = återhämtning

Ja man vet ju att sömn är bästa botemedlet för att återhämta sig. 

Trodde verkligen jag skulle kunna få sova gott inatt efter en heldag men icke..det måste vara cortisonen som gör det. Nu ska jag få den vid 14 istället för 20 tiden så att kroppen hinner varva ner lite och ta hand om cortisonen innan sovdax.  

Vid fyra inatt hade jag (nog inte)sovit mycket...lite så där i dvala...hade ett jättebra samtal inatt med någon av mina bröder (som inte var i verklighet) vet inte riktigt vad vi prata om men kände mig trygg...tack 💞  

Lagom tills de blå stängdes så kom de och gjorde kontroller...men de har de tagit bort nu..ska ju inte behöva väcka mig, när jag väl sover för kontroller sml "ändå inte behövs" och sedan så han jag somna så kom dom på att prover skulle tas oxå..  jaja jag är en snäll patient så gôrt bara. 

Har snygga färger under ögonen nu..men det syns inte så mycket förutom på kort (tycker jag) 

Och ni som har mig på fb alt instagram vet att jag störde mig på denna, framförallt när jag skulle torka mig efter nr2 men nu är den borta och jag är "fri" 

Vila lite innan lunch...

Stopp

När vi kommit en bit på motorvägen så var det STOPP en bil som börjat brinna...men turen var ju då att jag kunde glida förbi med "min" bil 

Han som körde min bil insåg ju att jag inte skulle fixa vara fast i köer.....så han fjäska förbi oss när allt var säkrat 💚 Tack du goa sjuktransportören 
Mamma hade med nya strumpor till mig häromdagen...perfekt Tack varma och goa var/är dom 😙

När jag kom fram var jag rätt mörbultad och en heldel ont så medicin och vila...men ändå gick kroppen på varv. Storebror kom och krama om mig en sväng 💓 💝 

Senare ikväll kom även mannen i mitt liv 💖

Barnen är hos farmor och farfar och härjar 🙈 🙊 🙉 var snälla mot dom killar 💟💞💘💜

Tack för all omtanke vi får....alla ni är guldvärda ska ni veta...att ni alla finns runt oss betyder så mycket och kommer att betyda så mycket framöver.. för även om jag kommer att komma hem snart, då är det verkligen då som jobbet börjar. Mycket med att jag ska lyssna på min kropp och "våga" säga nej till besök m.m för just nu 20:28 när besökstiden är slut så känner jag att jag kan ta emot besök, men imorgon så kanske jag inte orkar det och då kommer mitt dåligasamvete in... men ska jobba på det och jag kommer bli bättre på det (och ni får hjälpa mig att läsa av mig 😯😉). Hoppas ni förstår vad jag menar. Planen är att på söndag (om jag inte fått komma hem då) att träffa killarna i alla fall.

Japp lite har de försökt att piffa till rummet jag är på

Men denna genom fönstret är bättre 

Natt=sova..

Jisses vilken rumskompis jag/vi hade i natt. Hon har säkert inte mått så bra men så "kaxig" som hon var igår och tyckte jag skulle äta m.m och så blev hon så på natten....men jag förstår det samtidigt för på natten är man inte ett skitstor.

Idag blev jag av med bandaget och fick se "såret" snyggt dom gjort det...som ett litet party diadem.. synd man inte ska ut ikväll 👄💅🙈🙉🙊 

Nu rullas jag mot Borås och avdelning R55. 

Han få lite frisk luft...

När

Illamåendet och smärtan bara helt plötsligt kommer när man ligger och sover förstår jag inte. Kroppen vilar och så bara BANG, som tur är finns ju mediciner att få men jag vill helst spara dom till viktiga stunder då jag "måste" ha dom som när jag ska ta på mig, äta eller dylikt. 


Framåt kvällen

Ja det är visst då jag piggnar till lite..fm och på dagen idag har jag inte varit alls kaxig. Natten är inte så rolig heller....natten är väldigt lååååååång oxå.. tror att tidsuppfattningen är lite skev oxå. 


Inte lätt att ha glasögon på ert stort bandage...

Inte så farligt svullen som jag trodde jag skulle vara

😂😂😂 jisses vad positiv jag ser ut....och go haka oxå

Nu var det visst kvällsfika, det är ju bara det att att sätta sig och fika är en sådan ansträngning så det slutar med att jag kräks och då försvinner vitsen med kvällsfika jaja bara till att göra ett försök. 

RSS 2.0